Olukçular ve Kenetçiler İstişare toplantısında bir araya geldi

ÇORUM 14 Ocak 2018 10:51
Videoyu Aç Olukçular ve Kenetçiler İstişare toplantısında bir araya geldi
A
a

12-14 Ocak 2018 tarihlerinde Türkiye Olukçuları ve Kenetçileri istişare toplantısının 2.incisi Afyon'da gerçekleştirildi...


Safran Termal Otel'in Konferans Salon'unda düzenlenen toplantıya; Çorum’dan Keskin Tenekeci adına İdris Keskin, Kenet ve cami kurşun kaplama adına Mahmut Şimşek ve 81 ilden meslek sahipleri katıldı.

Toplantıda konuşan Mahmut Şimşek, bu mesleğin sorunları meslekle alakalı gelecek kaygıları ve mesleğin geliştirilmesi ile ilgili düşüncelerini Türkiye’nin 81 ilinden gelen 200 ‘e yakın meslektaşlarına anlattı.


Keskin tenekecilik adına söz alan İdris Keskin ise oluk fiyatlarının maliyetine yakın olması sebebiyle mesleğin günden güne zorlaştığını ifade ederek, düşüncelerini dernek üyelerine aktararak birlik ve beraberliğin bu işe olumlu katkı vereceğini söyledi.

Tenekecilik mesleğinin çeşitli sıkıntıları olduğunu belirten Keskin, “ Mesleğimiz ülke genelinde ihtiyaç duyulan ve halen revaçta olan bir meslektir. Mesleğimizle ilgili bildiğiniz gibi bazı sıkıntılarımız var. Kullandığımız malzemelerin fiyatlarında sürekli artış oluyor. Buda bizi zor durumda bırakıyor” diye konuştu.

Çalışma şartlarının zorluklarında bahseden Keskin, yüksek katlı binaların çatılarının ucunda çok zor şartlar altında çalıştıklarını ve her an büyük tehlikelerle burun buruna kaldıklarını ifade etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam