Osmancık üst geçidine köprülü kavşak geliyor

ÇORUM 1 Şubat 2019 16:22
Videoyu Aç Osmancık üst geçidine köprülü kavşak geliyor
A
a

Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Çorum’un kanayan yarası haline gelen Osmancık üst geçidine köprülü kavşak planlandığını açıkladı...

2019 yılı Koordinasyon Kurulu ilk toplantısında Çorum’un karayolu ağı, şehir merkezinde problem olan hastane önü trafik yoğunluğu ve kazası riski ile Osmancık üst Geçidi gündeme geldi. Vali Mustafa Çiftçi başkanlığı TSO Kompleksi’nde gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Osmancık Caddesi üst geçidinde yaşanan trafik sorununa dikkat çekerek, İskilip yolu ile Akşemseddin Caddesi bağlantı noktasına seviyeli kavşak yapılması ile ilgili bir çalışma olup olmadığı sorusunu yöneltti.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK PLANLANIYOR

Karayolları Bölge Müdürü Gönenli ise “Orada köprülü kavşak çalışmamız olacak” şeklinde cevap verdi.

Vali Mustafa Çiftçi de, Çorum-İskilip yolu yapım çalışmalarının ne zaman biteceğini sordu. Karayolları Bölge Müdürü Gönenli ise Çorum-İskilip yolunda bir aksama olduğunu ancak 2019 yılı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Osmancık-Merzifon yolu, Çorum-Osmancık Yolu ve Çorum-Laçin arası yol çalışmaları, Alaca-Yozgat yol ayrımı, ve ÇorumMerzifon yol ayrımı, Kırkdilim, Çorum-Sungurlu ayrımı, Alaca-Yozgat yol ayrımı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam