Otobüs Kazası Çorum'u Yasa boğdu

ÇORUM 17 Ekim 2018 17:02
Videoyu Aç Otobüs Kazası  Çorum'u Yasa boğdu
A
a

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu aralarında Çorumlu 2 vatandaşında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Göksun ilçesinin Mehmet Bet Mahallesi mevkisi Kahramanmaraş-Kayseri yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri’den Kahramanmaraş’a gelen Çetiner Çetin’in (34) kullandığı 55 JA 466 plakalı yolcu otobüsü, yoldan çıkarak devrildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı. Olay yerinde çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla götürüldükleri Kahramanmaraş’taki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
ÇORUMLU GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada Çorum İnönü Anadolu Lisesi öğretmeni Ali İhsan Demir ile Yavruturna İlkÖğretim Okulu öğretmenlerinden Zehra Salmanpakoğlu Demir’in oğulları 19 yaşındaki Bilgin Demir’de hayatını kaybetti. Bilgin Demir’in Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenildi.

BİR ACI HABERDE ALACA’YA DÜŞTÜ

Aynı kazada bir Çorumlu daha hayatını kaybetti. Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin’in kız kardeşi Şengül Uysal’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. Şengül Uysal’ın yarın öğle namazına müteakip Alaca Merkez Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Özhan Mahalle Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

YARALI YOLCU KAZA ANINI ANLATTI

Kaza sonrası kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar, gözlerini hastanede açtıklarını söyledi. KSÜ Tıp Fakültesinde tedavisi süren ve Çorum’dan Şanlıurfa’ya gitmek için otobüse binen yaralılardan Mustafa Koca, “Ben uyku sersemiyken bir ses duydum. Fren sesi ile birlikte otobüsün sürüklendiğini duydum. Herkes sağ sola savruldu. Arkada bulunan çocukları çıkarmaya çalıştık. O sırada sağlık görevlileri geldi” dedi. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam