ÖZ "Hizmet İş Sendikası yarışında ben varım"

ÇORUM 14 Mart 2018 12:40
Videoyu Aç ÖZ "Hizmet İş Sendikası yarışında ben varım"
A
a

Çorum Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Ahmet Öz Hizmet-İş Sendikasının yapılacak olan 13. Olağan Genel Kurulu’ nda Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı...

Babil Cafe’de yaptığı kahvaltılı basın toplantısında konuşan Öz, ulaşılabilir, samimi ve şeffaf bir sendika başkanlığı yapacağını söyledi.

Sendika için var olan üyeden, üye için var olan bir sendikanın temel felsefeleri olacağını kaydeden Öz, “Hak İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası Çorum Şube Başkanlığı seçiminde ilimizde çalışan emek veren sendikamız üyesi tüm kardeşlerimin sorunlarına çare olmak zor zamanlarında yanlarında bulunmak amacıyla Çorum şube başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Amaçlarımım kavga ya da çekişme değil huzur birlik ve beraberlik içerisinde sendika faaliyetlerini yerine getirmek olduğunun altını çizen Öz,”Genel olarak ülkemizde yerel de ise ilimizde işçinin izin hakları ve statüsü devletimiz ve hükümetimizin çalışmaları ile belirli bir seviyeye getirilmiş eskiye nazaran çok yol kat edilmiştir bize düşen bu inmenin bu gelişmenin artarak devam etmesi için gayret etmek çaba sarf etmek Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu bizim yolculuğumuzun yürüyüşümüzü Temelli olacaktır delege seçimlerine katılan tüm üyelerimize ve başkanlık seçimine katılacak tüm dileklerinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam