ÖZ-AK Gıda ve Ahlatçı dünür oluyor!

ÇORUM 11 Temmuz 2018 10:40
Videoyu Aç ÖZ-AK Gıda ve Ahlatçı  dünür oluyor!
A
a

Çorum ticaretinin iki önemli aktörü Ahmet Ahlatcı ile Mehmet Özdoğan dünür oluyor. Ahmet Emin Ahlatcı ile Merve Özdoğan yakında hayatlarını birleştirecek...

Yerel internet sitesi corumtıme haberine göre: 2018 yılı itibariyle 6 ana sektörde 49 şirket ile Çorum ve bölgenin en büyük işadamları arasına girmeyi başaran Ahmet Ahlatcı, yine kendisi gibi Çorum’un ve bölgenin en büyük gıda toptancılarından ÖZ-AK Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdoğan ile dünür olmaya hazırlanıyor. Sibel ve Ahmet Ahlatcı çiftinin oğulları Ahmet Emin Ahlatcı ile Şükran ve Mehmet Özdoğan çiftinin kızları Merve Özdoğan hayatlarını birleştirecek. İki aile arasında söz kesildiği ve düğün hazırlıklarına başlandığı öğrenildi.

ÇORUM’UN EN ZENGİN İKİ AİLESİ

Türkiye’nin altın üretimi ve ihracatı alanında önemli bir yere sahip olan Ahlatcı Holding, 3000 çalışanı ile Anadolu’nun en güçlü grupları arasında yer alıyor. Mehmet Özdoğan’ın başında bulunduğu Çorum merkezli ÖZ-AK Gıda ise bölgenin en büyük gıda toptancıları arasında gösteriliyor. Philip Morris, PROCTER & GAMBLE ile ÜLKER gibi önemli markaların toptan pazarlamasını yapan ÖZ-AK Gıda, Ankara’daki yan kuruluşu Özgün A.Ş. ile de İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde bulunan 27 şehre PROCTER & GAMBLE ürünlerinin satış ve dağıtım hizmetini veriyor.

DÜĞÜNDE ÇERKEZ RÜZGARI ESECEK

Çorum’da bulunan çerkezler için önemli bir isim olan Mehmet Özdoğan, uzun yıllar Kafkas Derneği Başkanlığı görevini yürüttü. Çerkez olduğu bilinen Ahmet Ahlatcı’nın eşi Sibel Ahlatcı da gençlerin evlilik yolunda adım atmasında büyük çaba gösterdi. Ahmet Emin Ahlatcı ile Merve Özdoğan’ın hayatlarını birleştireceği düğün töreninde Kafkas Oyunları ekipleri de gösteri sunacak.


 
Kaynak : corumtime
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam