Özel Hastane Personelinden Kan bağışı kampanyası

ÇORUM 27 Mart 2018 11:01
Videoyu Aç Özel Hastane Personelinden Kan bağışı kampanyası
A
a

Çorum Özel Hastanesi Türk Kızılayı Çorum Kan Bağışı Merkezi aracılığıyla Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.22.03.2018 Perşembe günü düzenlenen kampanya ile Türk Kızılayı Kan Bağışı Aracı Çorum Özel Hastanesi bahçesinde kurularak 09:00 – 18:00 saatleri arasında Kan bağışında bulunanlardan Kan Bağışı aldılar.


BUGÜN KANIMIZLA, GEREKİRSE CANIMIZLA​


Kan Bağışı kampanyasına tüm hastane personel katılım sağlarken, hastanede bulunan hasta yakınları ile çevre halkı da kan bağış kampanyasına ilgi göstermiş ve katılım sağlayarak destek vermiştir.

Türk Kızılay’ı Çorum Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Senem BİÇER, Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Yasemin ÇAL GÜLOĞLU ve Görevli Dr. Cihat CERİT Bağış sürecinde hastane bahçesindeki araç içerisinde yer alarak yapılan bağışları ve çalışmaları yakından takip ettiler.

Kan bağışına hastane doktorları, yönetim kadrosu ve personelleri yoğun ilgi gösterdiler.

Başhekim Uzm. Dr. Gökhan BİLGİLİ de yapılan kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi:” Kana kimin ne zaman ihtiyacı olacağını bilemezsiniz. O yüzden kan verebilecek durumda olanların kan bağışında bulunması insanlık görevidir. Tüm vatandaşlarımızın, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekiyor. Kan bağışı kampanyasına katkı sağlayan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm personelimize teşekkür ediyorum.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam