Özel Hastane Yaşlıları unutmadılar

ÇORUM 27 Mart 2018 08:38
Videoyu Aç Özel Hastane Yaşlıları unutmadılar
A
a

Huzurevi Müdür Yardımcısı Murat DAMAR’ı makamında ziyaret eden Çorum Özel Hastanesi yetkilileri ayrıca huzurevi yönetimi ve çalışanlarıyla da sohbet etti...

ÇORUM ÖZEL HASTANESİ’NDEN KAMİLE – HACI AHMET AKDAĞ HUZUREVİNE ZİYARET

Çorum Özel Hastanesi Başhemşiresi Seda KIRMIZI, Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeynep LEBLEBİCİOĞLU, Satın Alma Müdürü Esra ABRAŞ 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevini ziyaret etti.
Huzurevi Müdür Yardımcısı Murat DAMAR’ı makamında ziyaret eden Çorum Özel Hastanesi yetkilileri ayrıca huzurevi yönetimi ve çalışanlarıyla da sohbet etti.

Çorum Özel hastanesi yetkilileri daha sonra ise Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek hepsiyle tek tek ve toplu olarak sohbet etme imkanı buldu.
Huzurevinde kalan yaşlı misafirlerin Yaşlılar haftasını kutlayan Çorum Özel Hastanesi yetkilileri, yaşlı huzurevi misafirlerine çiçek ve tatlı ikramında bulundular.Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan BİLGİLİ de 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla, yaşlıların hayatlarının bu döneminde; bakıma, saygı ve sevgiye herkesten ve her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarının altını çizerek, onların bu ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamanın önemini vurguladı.

Yaşlılara her zaman gereken saygı ve sevgisinin gösterilmesi gerektiğini belirten BİLGİLİ, "Yaşlılık döneminde yaşlılarımızın yaşamını rahatlatmak bizlerin görevidir. Bizden sonrakilerde bizler için aynı görevi yerine getirecektir." dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam