Paris'te Kendini patlatan kadın değil erkekmiş

Dünya 21 Kasım 2015 14:25
Videoyu Aç Paris'te Kendini patlatan kadın değil erkekmiş
A
a

Paris'teki terör saldırılarının faillerini yakalamak için polisin Saint-Denis'de gerçekleştirdiği operasyonda kendini patlatan kişinin Hasna Aitboulahcen olmadığı ortaya çıktı.

Fransız polisi, daha önce açıklandığı gibi polisin operasyonunda kendini patlatan kişinin bir kadın değil erkek olduğu bilgisini verdi.




Paris'teki terör saldırılarının faillerini yakalamak için polisin Saint-Denis'de gerçekleştirdiği operasyonda kendini patlatan kişinin Hasna  Aitboulahcen olmadığı ortaya çıktı.

Fransız polisindne yapılan açıklamada canlı Bombanın nın aynı operasyonda öldürülen saldırının planlayıcısı Abdülhamid Abaaoud'un kuzeni Hasna Aitboulahcen'in olmadığının anlaşıldığı belirtildi.

Çarşamba günü 7 sat süren operasyon sonrası, Aitboulahcen'in Avrupa'da kendini patlatan ilk kadın canlı bomba olduğu iddia edilmişti.Polisin Paris'teki terör saldırılarının faillerini yakalamak için Saint-Denis'de gerçekleştirdiği operasyonda 3 terörist ölü ele geçirilmişti.Teröristlerin kaldığı eve yönelik operasyonda ölü geçirilen üçüncü cesetin kimliğinin tespiti yönündeki çalışmalar ise devam ediyor.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam