Piriyeva Nezmiyye Milletvekili Adayı oldu

Dünya 27 Ekim 2015 21:55
Videoyu Aç Piriyeva Nezmiyye Milletvekili Adayı oldu
A
a

Gazeteci - Yazar - Şair Piriyeva Nezmiyye Salman kızı, halkın sesi olmak, vatanına daha iyi hizmet edebilmek için milletvekili adayı oldu. Azerbaycanlı şair- gazeteci, Türkiye Yazarlar Birliğinin, İLESAM-ın, Irak-Türkmen Yazarlar Birliğinin üyesi, 7 kitap, saysız makaleler muellifi olan,Milli Kurtuluş Herekati Partisi tarafından Bakü şehiri Sabunçu kasabası 27 saylı daireden millet vekili adayı olan Nazmiyye Piriyeva

Azerbaycan Yazarlar Birliği, Türkiye Yazarlar Birliği, İrak-Türkmen Yazarlar Birliği ve Türkiye İlmi Edebi Eser Sahiplerinin Meslek Birliği üyesi olan ve yedi adet basılı eseri bulunan Gazeteci - Yazar - Şair Piriyeva Nezmiyye Salman kızı, 27 Saylı Sabunçu 2-ci seçki dairesinden Millet Vekilliğine aday olduğunu açıkladı.

Azerbaycan kurtuluş kahramanlarından Prof. Dr. Ebulfeyz Elçibey'in dünya görüşü ekseninde politika yapan Milli Dirçeliş Herakatı Partisinden milletvekili olan Piriyeva Nezmiyye Salman kızı, "Sabunçu kasabasının Ramana köyünde yaşıyorum. Şeffaf bir seçim prosedürü ile katıldım. Siyasi-iktisadi, askeri ve diğer alanlarda günden güne gelişen, Kafkasların lider devleti olan Azerbaycanımız bu defaki seçimlerinde özgür ve şeffaf yapılacaktır.” dedi.

 

 
 

 


Nazmiyye Piriyeva sorulan tüm sorulara aydınlık getiriyor: ”Her hanki bir partiden olmamıza bakmayarak devletimizin, milletimizin atrafında bir yumruk olarak birleşmeli,hukuklarımızı korumalı, Karabağ hakiketlerimizi beynelhalk alemde işıklandırmalıyık. Millet vekili halkının hizmetçisi olmalı,halkının askeri, halkının sesi olmalıdır. O ses ki, onu dünyanın har tarafindan eşide bilsinler. Ben kendimi halkıma, devletime layik bir millet vekili olarak görüyorum dedi. 


Bizi destekleyen veya desteklemeyen herkese Teşekkür ederim dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam