PKK'NIN YAPTIĞI ŞEREFSİZLİK - TSK'NIN YAPTIĞI İNSANLIK DERSİ

Güncel 2 Ağustos 2015 12:05
Videoyu Aç PKK'NIN YAPTIĞI ŞEREFSİZLİK - TSK'NIN YAPTIĞI İNSANLIK DERSİ
A
a

HAKKARİ - Hakkari-Çukurca karayolunun terör örgütü PKK mensupları tarafından kapatılması nedeniyle.PKK yolları kesince hamile kadını askerler helikopterle doğuma yetiştirdi.Hakkari'nin Çukurca ilçesinde doğum sancıları tutan ve Mehmetçik tarafından helikopterle hastaneye yetiştirilen 22 yaşındaki Lehican Kaçar, hastanade o anları anlattı.

HAKKARİ - Hakkari-Çukurca karayolunun terör örgütü PKK mensupları tarafından kapatılması nedeniyle hastaneye Mehmetçik sayesinde ulaştırılan hamile kadının tedavisi sürüyor.

Son günlerde güvenlik güçlerini hedef alan saldırıların yanı sıra yol kesme ve araç yakma eylemleriyle de bölge halkına zarar veren terör örgütü, özellikle aciliyeti bulunan hastaların büyük sıkıntı yaşamasına neden oluyor.
Teröristlerin, Hakkari-Çukurca karayolunun Şine köprüsü mevkisini barikat ve patlayıcılarla kapatması nedeniyle taciz ateşi altındaki askeri helikopterle hastaneye ulaştırılan hamile Lahican Kaçar, Hakkari Devlet Hastanesinde Sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Halen bebeği ile hastanede tedavisi süren Kaçar, dün gece yaşadıklarını gazetecilerle paylaştı.
Kaçar, Çukurca ilçesine bağlı Akkaya köyünde yaşadığını ve dün akşam saatlerinde sancısının artması üzerine sağlık ekiplerine haber verdiklerini söyledi.

Köye gelen sağlık ekibinin, Çukurca-Hakkari karayolunun kapalı olması nedeniyle kendisini Çukurca Devlet Hastanesine götürdüğünü anlatan Kaçar, "Çukurca'ya gittiğimizde doktorlar müdahale edemediler. Daha sonra askeriyeye haber verdiler. Onlar da helikopter istedi. Yollar kapalı olduğu için helikopter ile Hakkari'ye geldik" diye konuştu
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam