Plakamız 19 Kültür ve Sanat Derneğinden “Bir Mont Bir Bot”

ÇORUM 24 Şubat 2019 08:18
Videoyu Aç  Plakamız 19 Kültür ve Sanat Derneğinden “Bir Mont Bir Bot”
A
a

Merkezi İstanbul’da bulunan Plakamız 19 Kültür ve Sanat Derneği “Bir bot bir mont” adı altında düzenlediği kampanya çerçevesinde 100 öğrenciye yardım elini uzattı...

Ondokuz-Der Başkanı Abdullah Çıtak’ın öncülüğünü yaptığı derneğin yönetimi İstanbul’daki Çorumlular arasında anlamlı bir kampanya organize ettiler. “Bir Mont Bir Bot” adı verilen kampanya çerçevesinde 10 öğrenci için mont ve bot alındı. Mont ve botlar geçtiğimiz günlerde dernek yönetimi tarafından Çorum’a getirildi ve Kınık Köyü İlkokulu’nda bulunan öğrencilere hediye edildi.

Giyim malzemelerini öğrencilere kendi elleri ile giydiren dernek yöneticileri, öğrencilerin mutluluğuna da ortak oldular.
Ondokuz-Der Başkanı Abdullah Çıtak, yaptığı açıklamada, kampanyaya destek veren hemşehrilerine teşekkür etti. Yardımda bulundukları öğrencilerin yüzündeki mutluluğun kendilerini çok memnun ettiğini kaydeden Abdullah Çıtak, “Topladığımız giyim malzemelerini ellerimizle çocuklarımıza giydirmek için memleketimize geldik. 100 tane öğrencimizi mutlu ettik ne mutlu bizlere ne mutlu bizlere destek veren hemşerihlerimize dostlarımıza” dedi.

Çıtak, okullarla aralarında köprü olan Şeref Bilan ve okul idarecilerine teşekkür ederken, topladıkları malzemelerin bir kısmının da Mecitözü Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Tepe aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere iletileceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam