PLAY OFF SEVİNCİ BAŞKANI OMUZLARA ÇIKARDI

Spor 12 Mayıs 2015 07:54
Videoyu Aç PLAY OFF SEVİNCİ BAŞKANI OMUZLARA ÇIKARDI
www.hitittv.com
A
a

Çorum Belediyespor, kendisi gibi Play­Off’a kalma mücadelesi veren Bursa Nilüferspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak Play-Off oynamaya hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni hem de 10 kişiyle yenip Play­ Off umutlarını son haftaya taşıyan Çorum Belediyespor, son derece kritik bir maça çıktı. Kırmızı-­Siyahlılar, kendileri gibi Play ­Off’a kalma mücadelesi veren Bursa Nilüferspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak Play-Off oynamaya hak kazandı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Play-Off oynamaya hak kazanan Çorum Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

 

BAŞKANI OMUZLARINA ALDILAR


Çorum Belediyespor, Bursa Nilüferspor ile 1-1 kalarak Gaziosmanpaşaspor’un da Kızılcabölükspor’u 2-1 yenmesi ile birlikte PlayOff’a yükselerek 2. lig umutları sürdürdü. Bu sonuçla birlikte Bursa’da maçı izleyen Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, futbolcuların, teknik heyetin ve taraftarların sevincine ortak oldu.

 

MAÇA ÇORUM’DAN BÜYÜK İLGİ


Bu arada, Bursa’da oynanan karşılaşmayı Çorum’dan da çok sayıda taraftar izledi. AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül karşılaşmayı protokol tribününden birlikte izledi.

 

İLK MAÇ DARICA GENÇLERBİRLİĞİ


Play-Off’ta oynamaya hak kazanan Çorum Belediyespor, ilk maçını Darıcı Gençlerbirliği ile oynayacak. Grupta Play-Off oynayacak diğer iki takım ise İstanbulspor ile Zonguldak Kömürspor oldu.

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam