
Çorum Valiliği, Hitit Üniversitesi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğinde Hitit Üniversitesi Meslek Yükseokulu Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile davetliler katıldı.
Toplantıda Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan ancak faaliyete geçirilmeyen eski polis okulunun, Hitit Üniversitesi’ne tahsis edildiği, burada bulunan 250 dönümlük arsa içerisinde Meslek Yüksekokulu oluşturulacağı belirtildi.
Toplantıda Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması planlanan Meslek Yüksekokulu’na ilişkin şimdiye kadar yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.
Meslek Yüksekokulu’nu OSB’de bulunan eski polis okulunun bulunduğu alana yapmayı planladıklarını dile getirdi.
Rektör Alkan’ın konuşmasının ardından Vali Necmeddin Kılıç da bir konuşma yaptı. Çorum’da büyük bir birliktelik potansiyeli olduğunu kaydeden Vali Kılıç, “Çorum’da büyük bir potansiyel var. Çorum’un insanı zengin. Bireysel değil, birlikte hareket edersek ilimize çok şey katabiliriz” diye konuştu.
Vali Kılıç’ın konuşmasının ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Unutmayalım Adalet Akılla Kurulur Vicdanla Yaşatılır
Elvan Simsek
Yazmak Kolay Gazeteci Olmak Zor Vesselam
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Başkan Aşgın'dan Cumhurbaşkanı Erdo…
Çorum'da Yürek Yakan Veda!
“Bu ülkenin güzel konuşanlara değil…
Ankara–Çorum–Samsun Hızlı Tren Proj…
Yasa dışı üreme hücresi ticareti op…
TFF'den Tarihi Karar! Anthony Taylo…
Yeşilay'ın Üst Yönetiminden Bedriye…
Rizespor galibiyeti ve Göztepe depl…
Çorum İskilip Yolunda Kaza: 3'ü Ço…
Siyaset Bazen İnsanın Gerçek Yüzünü…
Çorum FK, Rizespor'un Deplasman Ser…
Fortune 500'de Çorum Damgası Lebleb…
Çorum FK – Çaykur Rizespor Maçı Bug…
Çorum FK Süper Lig'in Borçsuz 7 Kul…
Çorum Ulukavak Mahallesi'nde Trafik…
Pazartesi Geçti Liste Nerede Sayın …
Halk TV'ye Kayyum Atandı! Polis Ope…
Çorum Seçim Anketinde Dikkat Çeken …
Çorum Belediyesi Ayçiçeği Hasadını …
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü AB…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET