Pursaklar Ak Parti Belediye Başkanı istifa etti!

Politika 1 Mayıs 2019 17:55
Videoyu Aç Pursaklar Ak Parti  Belediye Başkanı istifa etti!
A
a

Ankara'nın Pursaklar ilçesi Belediye Başkanı olan Ayhan Yılmaz görevinden istifa etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayhan Yılmaz'ı ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü...

 

Pursaklar Belediye Başkanı istifa etti! Erdoğan ikna etmeye çalıştı
AK Parti'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonra istifa şoku.

Ankara Büyükşehir Belediye'nin Pursaklar ilçesi Belediye Başkanı olan Ayhan Yılmaz görevinden istifa etme kararı aldı. Ayhan Yılmaz 31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oyla başkan seçilmişti.

'ERDOĞAN İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Ayhan Yılmaz, istifa dilekçesini Ankara İl yönetiminde görev alan oğlu Mücahit Yılmaz tarafından Pursaklar Kaymakamlığı'nda ulaştırdı. Gazetede yer alan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Ayhan Yılmaz ile genel merkezde dün gece görüşmüş ve Erdoğan, Yılmaz'ı ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Ayrıca Erdoğan'ın ikna etme çabası olumsuz yanıtlanınca parti yöneticilerine ‘ısrarlı olmayın' şeklinde ifade ettiği öne sürüldü.

2015 senesinde AK Parti'den Ankara milletvekili seçilen Ayhan Yılmaz, kısa sürn milletvekilliğinden sonra tekrar aday yapılmamış, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiş ve burada yüzde 72 oy ile Ankara merkez ilçeleri dahil olmak üzere en yüksek oyu almıştı.

Kaynak : hurhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam