Rahmet ve bereket ayı olan bu ayda tüm teşkilatlarımız ve halkla iç içe birlikte Ramazanı birlikte geçireceğiz

ÇORUM 4 Haziran 2016 23:25
Videoyu Aç Rahmet ve bereket ayı olan bu ayda tüm teşkilatlarımız ve halkla iç içe birlikte Ramazanı birlikte geçireceğiz
A
a

Ak Parti Çorum Teşkilatı Haziran ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Cumartesi günü Turgut Özal İş Merkezinde saat 14.00’te Çorum Belediyesi konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, İl Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal yıldırım,İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İlçe Belediye Başkanları, il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Çorum AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Divan Başkanlığına Mesut Ceylan ve divan üyeliklerine ise Fatih Balcıoğlu, Lütfi Alkan, Ebru Atmaca görev aldı.

Programda Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yaptılar. Bu ay teşkilat Performans çalışmalarında başarı gösteren Kargı İlçe teşkilatı yine Birinci oldu. İskilip İlçesi ise ikinci oldu.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Başkanı Bekiroğlu tarafından İl Koordinatörü Recep Yıldırım'a saat kulesi maketi takdim edildi.

Danışma Meclisi açılış konuşmasını İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’nun yaptığı toplantıda önemli gündem maddeleri ele alındı. Konuşmasına, Dodurga’da meydana gelen dolu felaketinden dolayı tüm Dodurgalı’ lara geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Bekiroğlu; toplantılara katılım konusunda duyduğu hassasiyeti dile getirerek devam etti. Bekiroğlu; “ her ay düzenli şekilde yapılan belli başlı toplantılarımız var.

Bu toplantıların tarihleri önceden bildirilmekte ve katılımın gerekliliğini de sürekli dile getirmekteyiz. Her ay yapılan il danışma meclis toplantımıza ve ilçelerde yapılan ilçe danışma toplantılarımıza bizler İl teşkilatı olarak mümkün olduğunca katılmaktayız.
İnsanların mazeretleri olabilir ancak geçerli olmayan mazeretler sunarak katılmayan arkadaşlara bu konuda daha hassas davranmaları gerektiğini vurgulamak istiyorum. Bu toplantıların; teşkilatın hem kaynaşması, milleti için siyaset yapan, yol yürüyen, dava şuuru ve inancıyla teşkilatların istişare ve koordinasyonunu sağlamak için olduğunu düşünüyorum.” diyen İl başkanı Bekiroğlu yapılan toplantıların ve katılımın önemine vurgu yaptı.

Bekiroğlu ,Konuşmasına Alman Parlamentosunda kabul edilen ermeni soykırımı konusuna yönelik sözleriyle devam eden Bekiroğlu şöyle devam etti; “ Bu konunun Almanya’nın iç siyasetini ilgilendiren bir konu olduğunu düşünüyor ve kınıyorum. 1915 şartları hafife alınacak şartlar değildir. Atılmaya çalışılan bu iftiraları kesinlikle kabul etmiyoruz.” dedi.

Anayasa ve Başkanlık sistemi konularında il ve ilçe teşkilatlarının kamuoyu oluşturma konusunda kendilerine önemli görevler düştüğünü belirtti. Halka bir araya gelerek bu konular hakkında bilinçlendirici faaliyetler yapılması gerektiğini vurguladı.
Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenecek iftar programlarının önemine dikkat çeken Bekiroğlu; “ İlimizde ve ilçelerimizde yapılacak iftar yemeklerine elimizden geldiğince katılım sağlamalıyız. Rahmet ve bereket ayı olan bu ayda tüm teşkilatlarımızın halkla iç içe olup, fakir fukarayı, garip gurebayı gözetmeli onlara mümkün olduğunca sahip çıkmalı yalnız olmadıklarını göstermeliyiz.” diyerek birlik beraberlik çağrısı yaptı.


**********************************************************************************


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam