RAMAZAN BAYRAMINDA BESLENMEYE DİKKAT!

ÇORUM 22 Haziran 2017 14:19
Videoyu Aç RAMAZAN BAYRAMINDA BESLENMEYE DİKKAT!
A
a

TV19 mikrofonuna konuşan Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Diyetisyeni Berna Arslan Demirbaş, bir ay boyunca bünyenin uzun bir açlık süreci yaşadığını ifade ederek, öğünleri tadımlık olarak düzenlemenin önemli olduğunu söyledi.


Demirbaş, bayramla ilgili olarak vatandaşlara tavsiyelerde de bulundu

Bir ay süren oruç süresinin ardından beslenme konusunda yaşanan değişiklikler sebebiyle Ramazan Bayramı’nda sağlıksız beslenme, sağlık açısından riskli durumlara yol açabiliyor. TV19 mikrofonuna konuşan Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Diyetisyeni Berna Arslan Demirbaş, bir ay boyunca bünyenin uzun bir açlık süreci yaşadığını ifade ederek, öğünleri tadımlık olarak düzenlemenin önemli olduğunu söyledi.

RAMAZANDA YEMEK
Bir ay süren oruç süresinin ardından beslenme konusunda yaşanan değişiklikler sebebiyle Ramazan Bayramı’nda sağlıksız beslenme, sağlık açısından riskli durumlara yol açabiliyor.  TV19 mikrofonuna konuşan Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Diyetisyeni Berna Arslan Demirbaş, bir ay boyunca bünyenin uzun bir açlık süreci yaşadığını ifade ederek, öğünleri tadımlık olarak düzenlemenin önemli olduğunu söyledi. G

Berna Arslan Demirbaş, rahatsızlığı olan insanlara da tavsiyelerde bulundu.

Demirbaş, bayram sofralarında dikkat edilmesi gerekenleri de sıraladı. Görses.. Demirbaş, bayramda sıvı tüketimini önemli olduğunu ifade etti. Diyetisyen Demirbaş, bayramda tatlı tüketimine dikkat etmek gerektiğini kaydetti. Demirbaş, bayramda öğün atlamadan ara öğünlere de önem vermemiz gerektiğinin de altını çizdi. 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam