Ramazan Sokağında Türkü Ziyafeti

Kültür Sanat 22 Temmuz 2013 09:24
A
a

Çorumluların Ramazan gecelerini renklendiren Ramazan Sokağı’nda Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği korosu sahne aldı. Koro, birbirinden güzel türküleri Ramazan Sokağı’na gelenler için seslendirdi.

Belediye Türk Halk Müziği Korosunun konserini Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaş izledi.
Her gece farklı bir etkinliğin yer aldığı Ramazan Sokağında eğlence bitmek tükenmek bilmiyor. Tiyatrolar, yarışmalar, standup şovlar ve konserlerin yer aldığı Ramazan Sokağında, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu da, muhteşem bir konsere imza attı.
Akşemseddin Camii yanında kurulan Ramazan Sokağı’nda etkinliklerinin bu akşamki konuğu Belediye THM Korosu olurken, Şef Kazım Mercan yönetimindeki koronun söylediği birbirinden güzel türkülerle vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadılar.
Gecenin sonunda Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül, günün anısına koro yöneticisi Kemal Kan ile Koro şefi Kazım Mercan’a çiçek takdim etti.
 
Çorum Belediyesi Ramazan Sokağı etkinlikleri sürüyor

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Ramazan Sokağı etkinliğinde vatandaşlar her gece düzenlenen farklı eğlencelerle unutulmaz Ramazan akşamlarını yaşıyorlar.
Çorum Belediyesi, vatandaşların daha iyi bir ramazan geçirebilmesi için her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel Ramazan Sokağı etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ramazan Sokağı etkinlikleri her gece değişik bir programla İlahiler, ezgiler, türkülerden oluşan konserler, Hacivat Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Meddah, Bilgi yarışmaları, Evet Hayır Yarışması gibi çeşitli ilginç yarışmaların yer aldığı Ramazan Sokağında her vatandaşa bedava çay, limonata ikramı yapılırken, çocuklarda Osmanlı Macunlu şekerlemelerle ağızları tatlanıyor.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam