Ramazan Sokağının Konukları Nihat Arslan ve Ekibi oldu

Kültür Sanat 15 Temmuz 2013 12:54
A
a

Ramazan Sokağında Coşku devam ediyor Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Ramazan aynın sonuna kadar farklı etkinlik ve eğlencelerin yapıldığı Çorum Belediyesi Ramazan Sokağı’nda şenliğin Altıncı gününde Nihat Arslan ve Ekibi Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisi ziyafeti verdi.

Ramazan Sokağı’nda iftar sonrası vatandaşlar Nihat Arslan ve Ekibinin konserini büyük bir coşku ile izlediler. İlahilerden ve ezgilerden oluşan repertuardan örneklerin sunulduğu konseri izleyen vatandaşlar Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisinden çeşitli kesitler dinlediler.

Konseri Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaş izledi

Zaman Zaman Vatandaşlarında iştirak ettiği Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisi konserinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül Nihat Arslan’a çiçek takdim etti.

Ramazan Sokağında Coşku devam ediyor.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen 5. Geleneksel Ramazan etkinlikleri her akşam farklı bir program ile Çorumlulara güzel bir Ramazan akşam coşuşu yaşatırken, Ramazan şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazan Şenliklerinde Enver Ertaş’ın yaptığı illüzyon gösterisi büyük ilgi gördü. Programın aynı zamanda sunuculuğunu da yapan Enver Ertaş, yaptığı gösterilerle izleyenlerden büyük alkış toplarken, Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezleri arasına giren yarışmalarda çocuklar ve gençler birinci olmak için birbirleri ile kıyasıya yarıştılar.

Şenliklerde yer alan Aşuk ile Maşuk’un gösterisi yine büyük beğeni toplarken, oynanan orta oyunlar ise seyircileri hem düşündürdü. Hem de güldürdü.

 

Şenlik Yarışmalarında Sıroğlu İletişimden Büyük Destek

Ramazan Sokağında yapılan yarışmacıların hediyeleri Türkcell Bayiliği yapan Sıroğlu İletişim tarafından karşılanıyor. Yapılan her yarışmaya Ramazanın ilk gününden itibaren adeta sponsor olan Sıroğlu İletişim şenliklerde yarışmacıların hediye almalarını sağlıyor.

Osmanlı evlerinden oluşan Ramazan Sokağında stant açan Sıroğlu iletişim Ramazan Şenlikleri dolayısı ile yapılan yarışmalarda verdikleri hediyeler ile çocukları sevindirirken, Ramazan şenliklerine de büyük katkı sağlıyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam