RE/MAX Çorum şubesi hizmete açıldı

ÇORUM 16 Kasım 2016 06:28
Videoyu Aç RE/MAX Çorum şubesi hizmete açıldı
A
a

Hakan ve Kenan Kaçar kardeşlerin sahibi olduğu RE/MAX Çorum şubesi dün hizmete açıldı.


İnönü Caddesi Konak İşhanı 1. kat numara 9’da gerçekleşen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, ÇORUMSİAD Başkanı Murat Kılıçoğlu, bazı daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan duanın ardından açılışı yapılan işletmeyi gezen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Emlak sektöründe çıtanın yükselmesi, sektörde hizmet kalitesini de artıracaktır” diyerek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Gayrimenkul Danışmanları Yeliz Hansu, Ali Eker ve Cansu Özkuşcu’nun da hazır bulunduğu açılışta konuşan RE/MAX İklim Şubesi sahiplerinden Hakan Kaçar ise, “Çorum gayrimenkul sektöründe yeni bir çığır açmayı hedefliyoruz” dedi.

Faaliyetleri hakkında bilgiler veren Hakan Kaçar, “Dünyanın en fazla gayrimenkul satışı yapan emlak şirketi RE/MAX’ın yeni şubesini Çorum’da hizmete sunmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

Gayrimenkul danışmanlığı alanında sektörün liderleri arasında gösterilen RE/MAX’ın hizmet anlayışından da bahseden Kaçar, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Yurt çapında franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX Türkiye ailesine yeni bir ofis daha katılıyor.

Çorum'da ‘RE/MAX İklim’ adıyla faaliyet gösteren yeni ofisimizde emlak alım-satımı ve kiralama işlemleriyle ev, arsa, iş yeri sahipleri ve taliplilerine danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Dünya genelinde yaklaşık 6 bin 500 ofis ve 100 bin Gayrimenkul Danışmanı ile sektörünün lideri olan RE/MAX, Türkiye'de de faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor. Ülkemizde 260 ofisi ve 3 bin 200 Gayrimenkul Danışmanı ile gayrimenkul sektöründe kalitenin simgesi olan RE/MAX’ın yeni ofisini Çorum'da açtık.

RE/MAX İklim olarak alanında lider, en yenilikçi markayla yola çıkmak bizim için en akıllı seçim oldu. RE/MAX'in, faaliyet gösterdiği diğer şehirlerde yakaladığı başarı, aslında pek çok şeyin ispatı. RE/MAX'in müşteri memnuniyetine olan tutkusu, Gayrimenkul Danışmanlarının kalitesi, verilen çağdaş hizmetler, Çorumlular’ın da teveccühünü kazanacak.

Dünyada yaklaşık 100 ülkede faaliyet gösteren RE/MAX, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün lideri olarak, girişimcilere eşi bulunmaz fırsatlar sunuyor. Kendi işinin sahibi olarak, hayal ettiği gelir düzeyine ulaşmayı hedefleyenlere yeni kapılar açan RE/MAX, bu konuda bir birinden değerli eğitimlerle girişimcilere satış, pazarlama, strateji üzerine çok sayıda eğitimler de sağlıyor. Franchise sahiplerine sunduğu bu fırsatlara paralel, Gayrimenkul Danışmanları için de sayısız eğitim fırsatı sunan RE/MAX, onların hem iş hacimlerine hem de kendi kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. Gayrimenkul Danışmanlarını ve ofis sahiplerinin sektörün en verimli ve geniş kapsamlı eğitimleriyle buluşturan RE/MAX Türkiye, konusunda profesyonel, yerli-yabancı fikir lideri ve otoriteler ile danışmanları da eğitimlerine dahil ediyor.

Faaliyet gösterdiği sektöre yeni bir çehre kazandıran RE/MAX Türkiye, ülkemizde yeni iş kurmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunma konusunda önemli bir boşluğu dolduruyor. Gayrimenkul sektöründe girişimciliği destekleyen şirket, ‘girişimcilikte çığır açarak öncü olmak’ misyonuyla kendi işini kurmak isteyenler için ideal iş olanakları sunuyor, Türkiye genelinde franchise'lar vererek yeni iş yerleri oluşumuna, istihdama ve ekonomiye katkıda bulunuyor.

Gayrimenkul sektöründe hizmet farkımızı yakından görmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi RE/MAX İklim Şubemize davet ediyoruz.”

Müzik dinletisiyle devam eden açılış programı, yapılan ikramların ardından sona erdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam