Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan A.Ölçer'i Tebrik etti

Kültür Sanat 5 Mart 2013 15:57
A
a

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İİBF İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans öğrencisi olan ve uzun bir süre İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübü başkanlığı görevini sürdüren Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği Başkanı Ahmet Ölçeri le bir araya geldi.

Rektör Alkan, kısa bir süre önce faaliyete geçen Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği’nin kurulmasında Ahmet Ölçer’in yoğun gayretleriyle olduğunu, derneğin üniversite mezunları ile üniversitede okuyan öğrenciler arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine ile ortak çalışmaların yürütülmesine büyük katkılar sağlayacağını söyledi. Alkan, kısa bir süre önce üniversite bünyesinde faaliyete geçen Hitit Üniversitesi Mezunlar Ofisi ile birlikte ortak çalışmalar yürütülmesinin önemine değindi.

 

Kulüp başkanı olarak öğrencilerle birlikte örnek pek çok projeye imza attıklarını belirten Alkan, Ahmet Ölçer’in geçtiğimiz yıl kulüp başkanı sıfatıyla üniversiteyi temsilen katıldığı Global Girişimcilik Haftası’nda Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile yaptığı görüşmenin yansımalarının olumlu neticelendiğini hatırlattı.

 

Pegasus Havayollarının Çorum için Merzifon Havaalanına uçuş düzenlemesi talebiyle başlatılan sürecin olumlu sonuçlanmasından büyük bir mutluluk duyduğunu anlatan Alkan, üniversite öğrenci kulüplerine madden ve gönülden destek verdiklerini, bunun sonucunda da öğrencilerin Türkiye’de pek çok başarılı eğitsel ve sosyal projeleri başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

 

Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği Başkanı Ahmet Ölçer de, İstanbul’da Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlenen G3 Girişimcilik Formuna Rektör Alkan’ın tavsiyelerini dikkate alarak katıldıklarını ve sonrasında önemli başarıların elde edildiğini söyledi. Ölçery, kendileri için büyük önem arz eden bu tavsiye ve destekleri daima beklediklerini dile getirerek,  Rektör Alkan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.


Kaynak : hitit tv
1000
icon
Ahmet Öz 5 Mart 2013 16:40

Başını Ahmet Ölçer'in çektiği Hitit Üniversitesi'nin genç ve dinamik girişimcileri harikalar yaratıyor.Bu ekip Pegasus Havayolları'nın üst düzey yetkililerini ikna etti.Pegasus' da bu gençlere güvaendi,onlara değer verdi.S.Gökçen-Merzifon Uçak Seferini 8 Nisan 2013'te başlatma kararı aldı.Binlerce Amasyalı ve Çorumlunun hayır duasını aldılar.Kendilerine minnettarız.

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam