Rize - Galatasaray maçının hakemine tepki yağıyor

Spor 12 Mayıs 2019 13:12
Videoyu Aç Rize - Galatasaray maçının hakemine tepki yağıyor
A
a

Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti ama karşılaşmanın hakemi kararlarıyla maça damgasını vurdu...


Galatasaray maçının hakemine tepki yağıyor
 

Tartışmalı maçta kararlara imza atan Serkan Çınar, Galatasaray''n 90+2. dakikada kazandığı penaltı ve Rizespor''u Samudio'nun 74. dakikada gördüğü kırmızı kart tepkilere neden oldu.

Galatasaray maçının hakemi Serkan Çınar'a Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, Usta yorumcu Rıdvan Dilmen ve Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar sert tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları;

RIDVAN DİLMEN: MİLLETİ SOKAĞA DÖKECEKSİNİZ

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçının hakemi Serkan Çınar nedeniyle TFF'ye yüklendi ve 'TFF, insanları yaralıyorsunuz, vicdanlara zarar veriyorsunuz. VAR hakemi olsam, Emre Akbaba'nın sakatlandığı pozisyonunda faulü verirdim ama kırmızı nereden çıktı. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz. Bu maçı son dakikalarda ve çok tartışılacak şekilde Başakşehir kazansaydı ne olurdu? Yedek kulübesi hakemin üzerine 10 kişi gidiyor, orta hakem kedi gibi oluyor. VAR, Türkiye'de ilk haftalarda adil uygulandı ama VAR'da Hüseyin Göçek ceza alınca eskisinden kötü hale getirildi. MHK'yı suçlamayın. Mustafa Çulcu, Türk futbolunu katlettiler. İnsanların sinirini bozdular. Dünyada adil olmayan tek oyun futbol Türkiye'de oynanıyor. Bak milleti sokağa dökeceksiniz. Bilerek ve isteyerek yaptığınızı iddia ediyorum. Bana anlatamazsınız Sabri Çelik hocam! Bırakın bu işleri.' diyerek TFF ve hakemlere tepki gösterdi.

AHMET ÇAKAR: TÜRK FUTBOLUNUN 11 EYLÜL'Ü

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, 'Rizespor-Galatasaray maçının hakemi Serkan Çınar bir takıma maç kazandırmak için VAR hakemleriyle suç işledi. Bu iş böyle gitmez. Galatasaray maçındaki hakem operasyonu Türk futbolunun 11 eylül'ü olarak karanlık tarihinde yerini aldı.'

RİZESPOR BAŞKANI: RİZE BUNLARI YEMEZ!

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, 'Terbiyesizler çoluğunun çocuğunun yüzüne nasıl bakacak. Galatasaray camiası, bizi yensin, şamiyon olsun! Kıçı kırık hakem Serkan Çınar bize neden bunu yapıyor. Orada bir penaltı yok. Rizespor üzerinde bir oyun oynanıyor ancak Rize bunları yemez, Rize bir bütündür. Silahım olsa, o hakemi vururdum. İyi ki yanımda silah yoktu. Allah göstermesin, silahım olsa bunlar adamı katil eder.' dedi.

OKAN BURUK: "DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY HAKEMLER"

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk ise, 'Hepimiz izlerken Türk futbolu adına herkesin üzüldüğü skandal bir hakem sahadaydı. Bu hakemi atayanda bir Merkez Hakem Kurulu (MHK) var. Bu skandalın en büyük sorumlusu MHK'dır. Onlar Türk futbolu için Türk futbolunun ve hakemlerin gelişimi için üzerilerine düşeni yapmalı. Bir yanlış yapılıyorsa hesabını verecek insanlar var. Teknik adamlar yanlış yapıyor, hocaların görevine son veriliyor. Klüp başkanları yanlış yapıyor, onların görevine son veriliyor yada istifa ediyorlar. Türkiye'de değişmeyen tek şey hakemler. ' dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam