Rumi Bekiroğlu'na Disiplin soruşturması var mı? Yok mu? sorusu

ÇORUM 22 Haziran 2016 22:44
Videoyu Aç Rumi Bekiroğlu'na Disiplin soruşturması var mı? Yok mu? sorusu
Demirci ve Diç Ailelerinin mutlu günü!..
A
a

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya'ya disiplin soruşturması açılmış diyorlar, doğru mu? diye soru yöneltti. Bir haber sitesinde yazıldığını da hatırlatan İl Başkanı Bekiroğlu, kendisinin haberinin olmadığını ifade etti.


Bu haberin pimi aslında geçen Mayıs ayı danışma meclisinde çekildi daha doğrusu yaşandı.İl Genel Meclisi  Başkanı Halil İbrahim Kaya gündem dışı söz alarak  İl Genel Meclisi başkanlık seçimlerinde kendine yapılan yanlışları dile getirmiş. Bazı isimleri eleştirmiş. İl koordinatörleri ile de kısa bir tartışma yaşayan İl genel Meclisi Kaya  sert eleştirilerde bulunduğu dile getirildi. Bugün ise gelinen nokta anlaşılan tekrar bu konu taraflara yansımış durumda.

Dosthaber  İnternetsitesinde yazılan İddiaya göre "geçtiğimiz aylarda Ankara’da yapılan parti toplantısına katılan ve orada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile restleşen Halil İbrahim Kaya parti disiplin kuruluna sevk edildi. İL Genel Meclisi başkanlığı seçimlerini 1 oyla kazanan Halil İbrahim Kaya’nın  oğlunu bir kuruma yerleştirmek istemesi ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile ters düşen Halil İbrahim Kaya’nın disiplin kuruluna sevk edildiği iddia edildi". haberi bugün basın toplantısı düzenleyen Ak Parti İl Başakanı Rumi Bekiroğlu'na soruldu .

Bekiroğlu konuyla ilgili açıklama yapmak durumunda kaldı.
"İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya'ya disiplin soruşturması açılmış diyorlar, doğru mu?" diye soruldu. İl Başkanı Bekiroğlu, kendisinin haberinin olmadığını söyledi.Bekiroğlu biz genel merkezimize sorarız. Haberin asparagas olma ihtimali kuvvetle muhtemel dedi. 



Detaylar ve video haber birazdan...

 

Demirci ve Diç Ailelerinin mutlu günü!..
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam