Rumi Bekiroğlu Toplumsal huzurumuza da yönelen bu saldırının arkasındaki karanlık güçler var

ÇORUM 8 Haziran 2016 19:24
Videoyu Aç Rumi Bekiroğlu Toplumsal huzurumuza da yönelen bu saldırının arkasındaki karanlık güçler var
A
a

İstanbul Fatih Vezneciler ve Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik düzenlenen bombalı terör saldırı sonrası AK Partı İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Toplumsal huzurumuza da yönelen bu saldırının arkasındaki karanlık güçler var.” dedi.

İstanbul Fatih Vezneciler ve Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik düzenlenen  bombalı terör saldırı sonrası AK Partı İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Toplumsal huzurumuza da yönelen bu saldırının arkasındaki karanlık güçler var.” dedi. BU SALDIRI TÜRKİYE’YE YAPILMIŞTIR Bekiroğlu, düzenlenen bu  saldırının Türkiye’ye yapıldığını, saldırının hedefinin milletimizin tamamı olduğuna vurgu yaptı.   Son günlerde yurdumuzun...İstanbul Fatih Vezneciler ve Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik düzenlenen  bombalı terör saldırı sonrası AK Partı İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Toplumsal huzurumuza da yönelen bu saldırının arkasındaki karanlık güçler var.” dedi.

BU SALDIRI TÜRKİYE’YE YAPILMIŞTIR

Bekiroğlu, düzenlenen bu  saldırının Türkiye’ye yapıldığını, saldırının hedefinin milletimizin tamamı olduğuna vurgu yaptı.  

Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir diyen Bekiroğlu, insanları birbirine yakınlaştıran ve kırgınlıkların son bulduğu bu Ramazan ayında dahi yaşanan saldırıların, terörün çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koyduğunu dile getirdi.

 Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz diyen Bekiroğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:  “Saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz.

Bu düşünceler ile hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam