S.USLU 12 YILDIR MİLLETİN YANINDA VE MİLLETİN HİZMETİNDEYİZ

Politika 14 Ağustos 2013 10:51
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, yayınladığı açıklamada AK Parti’nin 12. kuruluş yıldönümünü kutladı.

“Biz toplumsal vicdandan vekâlet alarak, milletle birlikte bir umut yolculuğuna çıktık” diyen Uslu, “Her zaman bu vekâlete sadakati ön planda tutarak milleti ve milletin değerlerini yüceltmeye özen gösterdik. On iki yıldır milletin yanında ve milletin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

AK Parti olarak ayırımcılık yapmadıklarını ve yapmayacaklarını kaydeden Uslu açıklamasına şöyle devam etti:
“Her sorunu müzakere ederek, demokrasi içerisinde her sese kulak vererek, bu ülkeyi ve medeniyetimizi dünyada güç odağı yapmanın ve oyun kurucu ülke olmanın yolundayız. Onun için demokratik açılım diyor, milli birlik ve kardeşlik projesi diyoruz. Dini, ana dili, etnik kökeni coğrafi bölgesi ne olursa olsun her vatandaşımızı bağrımıza bastık. Sen, ben değil, biz olduk. Kimsenin kendisini “ Öteki” hissetmesine sebep olacak düzenlemeleri ve kısıtları ortadan kaldıracak açılımlar önceliklerimiz oldu. 

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Partimiz, Türkiye’de her alanda yaşanan değişim ve dönüşüm ile vatandaşlarımızın yaşam standartları yükselmiş, geleceğini daha net görür duruma gelmiştir. Emeklisine, memuruna, işçisine, esnafına, çiftçisine, üreticisine her zaman sahip çıkmıştır. 2001 yılındaki sorun stoklarımız ile 2013 yılını karşılaştırdığımızda 2001’deki göstergelerle 2013 yılının ekonomik, sosyal ve siyasal göstergeleri ile karşılaştırdığımızda aradaki farkı AK Partinin sorun çözme başarı ve performansını görebilmek elbette mümkündür.
Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 12. kuruluş yılının Ülkemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam