SAADET GÜL'ÜM BENİM DİYOR!

Politika 9 Mart 2018 11:58
Videoyu Aç SAADET GÜL'ÜM BENİM DİYOR!
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ittifaklarla ilgili yaptığı açıklamada “Güle güle deriz” sözlerini söylemesi Saadet Partisi’nde de yankı buldu. Gül’ün, yakın çevresine yaptığı “CHP’ye baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerim dışında bir yakınlığım yok” değerlendirmesi SP’nin umutlandırdı...

Saadet Partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerle adres olarak selefi 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü
işaret ettiğini konuşmaya başladı...
GÜL'ÜN NABZI TUTULUYOR
Edinilen bilgilere göre, ittifak arayışlarının aranan partisi haline gelen SP’de de nefesler tutuldu. Genel ve yerel seçimlerde ittifaka başta CHP ve İyi Parti olmak üzere HDP’ye de kapı aralayan SP’de gözler de gönüller de 11. Cumhurbaşkanı Gül’e çevrildi. Gül’ün nabzını tutmak isteyen SP’liler yakın çevresi ile diyalog kurmanın yollarını aramaya başladı. Cumhurbaşkanı seçimine Abdullah Gül ile gitmek için kolları sıvayan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, aradığı yeşil ışığı bir türlü bulamadı.
GÜL, CHP’YE BU KADAR YAKIN
SP cephesi, nabız yoklamasından eli boş da dönmedi. Gül’ün CHP’nin adayı olma ihtimali yakın çevresinden gelen bilgi ile SP’de rahatlama yarattı. CHP adaylığının konuşulduğu günlerde Gül’ün, yakın çevresine yaptığı “CHP’ye baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerim dışında bir yakınlığım yok” değerlendirmesi SP’nin umutlanmasına yol açtı.
AKŞENER İKNA EDİLEBİLİR Mİ?
Öte yandan SP cephesinde İyi Parti ile Cumhurbaşkanlığı ittifakı da masaya yatırıldı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in en başından adaylığını açıklaması SP cephesinde “kriz” değil “pürüz” olarak değerlendirildi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili adım atması halinde Meral Akşener’in çekilmek için ikna edilebileceği olasılığını düşünenlerin sayısı da SP cephesinde iyimser bir hava yarattı. Kaynak: SP, Güle ‘Gül’e gidiyor.


Kaynak: Avazturk
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam