Saadet Partisi,Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Çorum SP Merkez İlçe Teşkilatı,

Politika 4 Mart 2013 21:35
A
a

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Çorum SP Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Erbakan'ı anma gecesinde, "Malatya'nın Kürecik7in de gavurun füze kalkanı neden yerleştirildi. Bu sistemler de füzeler de İsrail'i korumak, Müslüman'ı vurmak için yerleştirildi." dedi.

Hakkın hakimiyeti için çalışmamakla, batılın hakimiyeti için çalışmanın arasında netice itibariyle hiç bir fark olmadığına işaret eden Prof. Dr. Kamalak, Erbakan'ın ifadesiyle, Milli Görüş davasının kuru bir siyasetten ibaret olmadığını, bu davanın hakkın üstün tutulması için yürütülen bir cihat olduğunu kendilerine sürekli aktardığını hatırlattı.

 

Erbakan için "O samimi bir Müslümandı. Gerçek bir mü'mindi ve tam anlamıyla bir mücahitti." diyen Mustafa Kamalak, dünyada salihlerle beraber olmayanların, ahirette salihlerle birlikte olmaya yüzü olmayacağını söyledi.

 

"Dünyada beynamazlarla oturup kalkarsanız, sarhoşlarla olursanız, zinayı meşru kılanlarla olup, ahirette nasıl olacak da salihlerle bir olacaksınız?" sorusunu soran Kamalak, salonda yer alan partililerine hitaben, "Çorumlu ahirette salihlerle birlikte olmak istiyor da, oyunu gidip kimlere veriyor?" dedi.

 

Dünyada 60 Müslüman ülke bulunduğunu ve bu ülkelerin hepsinin de kendine ait orduları bulunduğunu sözlerine ekleyen Kamalak, D8'in kuvvetlenmesi ve büyümesi gerektiğine işaret ederek, "Ne yapıp edip kardeşleri bir araya getirmeliyiz. Merhum hocamız, ömrü boyunca bu ideallere hizmet eden kumaşı yerli, duruşu milli, sistemi İslam, fikirleri evrensel olan büyük bir ilim, siyaset  ve devlet adamı, büyük bir mücahitti." diye konuştu.

 

Erbakan'ın siyasi hayatı ve ömrü boyunca kurduğu tüm partilerin birer birer kapatıldığını, bunun altında yatan gerçeğin çok iyi algılanması gerektiğine işaret eden Kamalak, tüm kapatma kararlarının özündeki en etkin cümlenin, "Siz İslam'ı seviyorsunuz" tespiti olduğunu vurguladı.

 

"Sizin inancınızı savunurken dayak yiyen ve yolu kesilen biri olursa, siz inancınızı savunanı mı korursunuz, yoksa dayak atanı mı? Birileri sizin evinize girip hırsızlık yaparken, biri çıkıp ta o hırsıza engel olsa ve sizi korusa, siz hırsızdan yana mı olursunuz, yoksa sizi koruyandan yana mı?" sorusunu soran Kamalak, "Peki şimdi soruyorum, Çorum kimden yana oldu?" dedi.

 

Siyonizmin asla durmadığını, sürekli Müslümanlar arasında fitne ve fesat yaymaya devam ettiğini aktaran Kamalak, insanların alevi ve sünni diye ayrıştırıldığını, alevinin de sünninin de vefatında gittiği yerin Müslüman kabri olduğunu söyledi. Kamalak, "Peki bu ülkede insanlar sadece ölünce mi bir araya gelecek?" sorusunu yöneltti.

 

"Mazlumlar ayağa kalkmadıkça, mazlumlar diz çökmez." diyen Kamalak, dünyada 2 milyar Müslüman'ın bir araya gelmesiyle dünyanın şeklinin değişeceğini sözlerine ekledi.


Kaynak : Hakimiyet
1000
icon
Emin eren 11 Mart 2013 00:49

Çok doğru allah ahirette beraber olmayı nasip etsin

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam