Şahin'in gönlündeki Başbakan

Politika 8 Haziran 2014 22:41
Videoyu Aç Şahin'in gönlündeki Başbakan
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, başbakan olmasını istediği ismi açıkladı.

İşte Şahin'in gönlündeki Başbakan

Recep Tayyip Erdoğan Köşk'e çıkarsa başbakan kim olacak? Erdoğan'ın Köşk'e çıkmasına kesin gözle bakılması nedeniyle gündemdeki en önemli soru bu. "Abdullah Gül başbakan olmalı" dileği önce Beşir Atalay'dan ardından Mehmet Ali Şahin'den geldi. "Abdullah Gül'ün başbakan olması" bir arzu gibi görünse de çoğu çevrelerce bu "kamouyonu alıştırma" olarak dillendiriliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen "İstişare ve Danışma Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, 1 Haziran'da 14 yerleşim yerinde yapılan ara seçimde, buralarda yüzde 43 olan oy oranlarını yüzde 47'ye çıkardıklarını ve ittifaklardan rahatsız olmadıklarını söyledi.

GÖNLÜMDEKİ BAŞBAKAN GÜL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Türkiye, önümüzdeki günlerde iki partili bir yapıya doğru gidiyor.

Çünkü halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı ve bunun arkasından gelecek olan başkanlık tartışmaları, Türkiye'yi ister istemez iki partili bir yapıya doğru götürecek" dedi. Şahin, "Gönlümden geçen düşüncedir bu. Çankaya'da Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık'ta Abdullah Gül" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam