Salim Uslu, Çorum-Merzifon yolu Mecitözü ayrımı - Mecitözü - Amasya ve Turhal ayrımı arasındaki yaklaşık 61,84 km'lik bölünmüş yol ihalesinin 31 Ağustos'ta

ÇORUM 17 Ağustos 2016 11:13
Videoyu Aç Salim Uslu, Çorum-Merzifon yolu Mecitözü ayrımı - Mecitözü - Amasya ve Turhal ayrımı arasındaki yaklaşık 61,84 km'lik bölünmüş yol ihalesinin 31 Ağustos'ta
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum-Merzifon yolu Mecitözü ayrımı - Mecitözü - Amasya ve Turhal ayrımı arasındaki yaklaşık 61,84 km'lik bölünmüş yol ihalesinin 31 Ağustos'ta yapılacağını belirtti. Fizibilite, proje, keşif, ihale v.s. hazırlık sürecini yakından takip ettiğimiz karayolu ağımızın planlanmış son bölünmüş yolu olan Çorum-Merzifon yolu .

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum-Merzifon yolu Mecitözü ayrımı - Mecitözü - Amasya ve Turhal ayrımı arasındaki yaklaşık 61,84 km'lik bölünmüş yol ihalesinin 31 Ağustos'ta yapılacağını belirtti.

Konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada Türkiye'nin olağanüstü süreçten geçtiği günlerde yatırımlarla ilgili çalışmaların ara vermeden devam edildiğini belirten Salim Uslu, "15.kuruluş yıldönümünü onur ve gururla ulaştığımız AK Parti iktidarı ile ülkemizde değişim ve gelişim devam ediyor. Ülkemizdeki büyüme ve gelişmeyi hazmedemeyen iç ve dış güçler halkın iradesine illegal yollarla müdahale etmek isteseler de geçmişte büyük acılar yaşayan milletimiz terör örgütlerine geçit vermemiştir. Bizler de halkımızın verdiği demokratik yetki çerçevesinde ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha çok çalışmaya da devam edeceğiz. Fizibilite, proje, keşif, ihale v.s. hazırlık sürecini yakından takip ettiğimiz karayolu ağımızın planlanmış son bölünmüş yolu olan Çorum-Merzifon yolu Mecitözü ayrımı - Mecitözü - Amasya ve Turhal ayrımı yolunu ihale ediyoruz.  Yol ihalesini Karayolları Genel Müdürlüğümüz 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirecektir. İş kapsamında yaklaşık 61,84 km'lik bölünmüş karayolu yapımı gerçekleştirilecektir. Hayırlı olsun" dedi.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam