SALİM USLU CNN TÜRK’ÜN KONUĞU OLACAK

ÇORUM 21 Ocak 2016 23:47
Videoyu Aç SALİM USLU CNN TÜRK’ÜN KONUĞU OLACAK
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, yazar Buket Uzuner ve yorumcu Mehtap Meral ile birlikte CNN Türk’ün konuğu olacakÇekimleri Çorum’da yapılan programda Aynur Tartan, konuklarını anılar yolculuğuna çıkaracak. Bu nostaljik yolculukta Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum’da başlayıp Ankara’ya uzanan hayat hikayesini, memleket sevdasını...

Çekimleri Çorum’da yapılan programda Aynur Tartan, konuklarını anılar yolculuğuna çıkaracak. Bu nostaljik yolculukta Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum’da başlayıp Ankara’ya uzanan hayat hikayesini, memleket sevdasını, çocukluk ve gençlik yıllarını Aynur Tartan’a anlatacak. Son romanı Toprak/Uyumsuz Defne Kaman’ın Maceraları ile Çorumluların fahri hemşehrisi olan yazar Buket Uzuner ve yazarla ortak bir projede buluşan yorumcu Mehtap Meral, Çorumlulara ve ekran başındaki tüm izleyicilere romandan şarkılarla, türkülerle selam yollayacaklar.

Konuklar programda Çorum’un kültürünü, gelenek ve göreneklerini, lezzetlerini de dile getirecekler.Program 23 Ocak Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında yayınlanacak.

2
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam