Belirsizlikleri ortadan kaldırmak için 2019 Kasım seçimleri erkene aldıklarını belirten Uslu, “seçimlerin biran önce yapılmasını sağlamak bizim yurt severliğimizin bir göstergesidir. Demokrasilerde düğümü halk çözer. Seçimin ardından devreye girecek yeni yönetim sistemimizle, önümüzdeki sorunları çok daha hızlı ve kararlı bir şekilde çözme imkânına kavuşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. MHP lideri Sn.Bahçeli’nin açıklaması ve Ana muhalefet parti sözcüsünün hodri meydan sözünün üzerine erken seçim kararı aldık. 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uğurlu olmasını Mevla’dan diliyorum” dedi.
Ak Parti olarak tüm teşkilatlarla her an seçime girebilecek kadar hazır durumda olduklarını vurgulayan Uslu, “CHP’den talimatla milletvekili gönderilmesinde bir usulsüzlük ve adaletsizlik var. Ayrıca gönderilen vekiller niçin gönderildiklerini dahi bilmemektedirler. Vekiller resimde ağlamaklı bir ifadeyle bakıyorlardı. Vekiller utançlarından genel kurul salonunda bile yoktular. Burada normal olmayan 15 tane milletvekilinin bir başka partiye kiralanmış ya da transfer edilmiş olmasıdır. Millet iradesini, milletin seçtiği insanları beni temsil etsin diye meclise gönderdiği milletvekillerini bu kadar taciz etmek, kişiliksiz ve kimliksiz hale getirmek hiç kimsenin haddi ve hakkı olmamalıdır.
Uslu, OHAL’in kalkmasını Avrupa ve terör örgütleri istiyor. Ana muhalefet Partisi olarak bunların istedikleri gibi davranırsan bu davranış doğru olmayacağımı ifade etti.
OHAL’e karşı çıkanların eski zamanlardaki OHAL ile şimdiki uygulanan OHAL arasındaki farkı bilmediğini vurgulayan Uslu, “Şimdiki OHAL devletin hızlı ve etkin bir şekilde karar almasını sağlıyor. Vatandaşın gündelik hayatına, tercihlerine, yaşantılarına, aidiyetine her hangi bir müdahale söz konusu değil. Oysa eskiden sendikaların üye yapmaları bile yasaktı.” dedi.
Bayramı Zehir ettiler…
Uslu, “23 Nisan Pazartesi TBMM’de özel bir gündem vardı çocuklar için yapılmış bir bayram günüydü, bayram adeta zehir edildi. Genel kurulda hiç hoş olmayan tartışmalara tanık olduk. CHP her konuda olduğu gibi yine fırsatçılık yaptı. Kılıçdaroğlu ve Grup Başkan Vekilinin konuşması üslup olarak çok nezaketsiz, saldırgan ve sertti. 15 Temmuz darbesinde millet kendi iradesine sahip çıkışı, şanlı direnişin gerçekleşmiş olması onları canından bezdirdi. Şimdi Türkiye’yi içerden ve dışardan kuşatmaya çalışıyorlar. Yapılan çağrılar hodri meydan ilanları erken seçimi kaçınılmaz kıldı. Proje siyasetinden çok slogan ve gerilim siyaseti izleyince ortaya dünkü tablolar çıkıyor. Bayram gününde bile insanlara bayramı zehir eden açıklamalar yapılıyor. Parmak sallamalar, masa yumruklamalar onların hepsini geride bırakmak ve Yeni Türkiye’ye yakışan bir parti anlayışı ortaya koymak ve belirsizliği ortadan kaldırmak için seçimlerin yenilenmesi gerekiyordu. Bu seçimler herhangi bir zamanda yapılabilirdi ama en yakın tarih 24 Haziran’dır. O tarihte bize çağrışım yapan bir şey yoktu, tamamen Türkiye düşünülerek yapılmıştır. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Çünkü bu seçimlerde milletimiz kendi geleceğini oylamış olacak. “Ya izzet ya zillet” seçimidir. Bu aziz millet hiçbir zaman tarihinde zillete razı olmamıştır her zaman izzetli davranmıştır. Kendisine zulmedenleri, tutarsız davrananları, hayal peşinde koşanları, hayal ticareti yapanları, siyaset esnaflığını ret etmiş olacak ve pratik çözümler üretenleri, projesi, vizyonu olanları seçmiş olacaktır. O’da AK Partidir. ” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK – Sivasspor maçı
Yaşar Sol Hayatını Kaybetti!..
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET