Sanat Dünyasının ünlü menejeri Yaşar Gaga öldü

Güncel 9 Mart 2018 01:07
Videoyu Aç Sanat Dünyasının ünlü menejeri Yaşar Gaga öldü
A
a

Dün sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü menajer Yaşar Gaga bugün son yolculuğuna uğurlandı. Sezen Aksu yaşadığı derin üzüntü nedeniyle Ortaköy Büyük Mecidiye Camisi’ndeki cenaze törenine katılamadı...


MÜZİK dünyasının ünlü ismi dün sabah çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 44 yaşındaki Gaga, yaklaşık 1 aydır Çapa Tıp Fakültesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.
Yaşar Gaga, bugün Ortaköy Büyük Mecidiye Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından; Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yaşar Gaga'nın ölüm haberi müzik dünyasını yasa boğdu. Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandıTedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı.
Gaga için Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Gaga'nın babası Cafer Gaga, annesi Bedriye Gaga ve kız kardeşi Tülin Gaga taziyeleri kabul etti. Cenazeye sanat dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Yaşar Gaga için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.
Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Ortaköy mezarlığına götürüldü. daha fazla video için Ajda Pekkan'dan Tarkan'a, Ebru Gündeş'ten Demet Akalın'a kadar birçok ünlü isim Yaşar Gaga'nın ardından veda mesajları yayınladı. BİR ANNENİN GÖZYAŞLARI Dün hayatını kaybeden Yaşar Gaga'nın ailesi cenaze töreninin yapılacağı Ortaköy Büyük Mecidiye Camisi'ne geldi.  Acılı aile çevredekilerin yardımıyla ayakta durabildi. Yaşar Gaga'nın annesi Bedriye Gaga Yaşar Gaga'nın babası Cafer Tahir Gaga ve kardeşi Tülin Gaga



 
Kaynak : gazeteplus
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam