Sanayi Gazetesinden Çorum TSO Başkanına İlk Ziyaret

ÇORUM 3 Ağustos 2023 12:38
Videoyu Aç Sanayi Gazetesinden Çorum TSO Başkanına İlk Ziyaret
A
a

Sanayi Gazetesi Çorum Bölge Temsilcisi Elvan Şimşek, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı, makamında ziyaret etti.

Sanayi Gazetesinden Çorum TSO Başkanına Ziyaret

Elvan Şimşek,Sanayi Gazetesi hakkında Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'a bilgi verdi.Üreten Türkiye’nin habercisi Sanayi Gazetesi, Çorum Temsilciliğini açtığını 2010 yılından itibaren hem basılı hem de dijital ortamda içerik üreten Sanayi Gazetesi, Sanayi TV ile birlikte profesyonel kadrosunu geliştirmeye devam etttiğini  söyledi.

Başkan Çetin Başaranhıncal ziyarette,TSO odamızın üyeleriyle birlikte bölgemizde bulunan İş insanları olarak  bize sağladıkları imkanlarla hizmet vermeye çalışıyoruz. Onun için Onüç yıldır iyi ve uyum içinde bir birliktelikle yolumuza devam ediyoruz.Temel amacımız İlimizde,halkımıza yardımcı olup onların sorunlarını çözmeye çalışmakla geçiyor. TSO’nun tanınırlığı bilinirliği ve iş yapabilme becerisi çok fazla arttı.Yönetim kurulu üyelerimizin bize  vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi. Çorumlu İş insanlarımızla çalışmak bizim için bir zevk, bir gururdur dedi.Başaranhıncal,ülkemizin birliği için her zaman yine birlikte, elimizden geldiği müddetçe, birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek.Sanayi Gazetesine başarılar diledi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam