Sarıgül, Çorum'dan Bozdağ'a Yapılan Saldırıyı Kınadı

Politika 19 Ağustos 2013 16:59
A
a

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Nevşehir'de yapılan saldırıyı kınadı.

Olayı kınadığını söyleyen Sarıgül, "Ben Başbakan Yardımcımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. ve kesinlikle doğru bir olay değildir. Seversiniz sevmezsiniz, düşüncelerini beğenirsiniz beğenmezsiniz, kaba kuvvet olayı hiç doğru bir olay değildir. Çok şık bir olay olmamıştır. Hele hele 'İncinsen de incitme' kültürünün en önemli noktası olan Hacı Bektaş'ta bu olayın ayrıca cereyan etmesini bir münferit olay olarak değerlendiriyorum. Çok üzüldüm, Sayın Bakanımıza da bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım ki bundan sonra düşüncesi, görüşü ne olursa olsun, beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz hiçbir zaman kaba kuvvet olmamalı. Her yerde şiddet ve kaba kuvvet gitmeli demokrasi gelmeli." dedi.

Çorum'da TÜRKİYE Değişim Hareketi üyeleri ile bir araya gelen Sarıgül, kendilerinin bütünleştirmek ve buluşturmak için yollarda olduğunu ifade etti. Devlet Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programa çok sayıda vatandaş yanı sıra İstanbul'dan davetliler katıldı.

Büyük bir demokratikleşmeyi sağlamak için yollarda olduklarını kaydeden Sarıgül, "Demokrasiyi sağlarken de Cumhuriyet Halk Partili, Demokratik Sol Partili, MHP'li, AK Parti'ye oy vermiş, BDP'ye oy vermiş bütün yurttaşlarımızı kucaklamayı arzu ediyorum. Bizim buradaki bütün amacımız, yurttaşlarımızı yüzde 20'ydi, yüzde 30'du, yüzde 40'tı, yüzde 50'ydi gibi ayrım yapmamak. İnşallah yurttaşlarımızın yüzde yüzünün yüzünü güldürmek. ve yurttaşlarımızın da yüzde yüzünü kucaklamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Buradaki konuşmalarının ardından Mustafa Sarıgül, otobüsle şehir turu atarak vatandaşları selamladı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam