ŞEHİDİN TÖRENDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

ÇORUM 20 Ocak 2016 18:33
Videoyu Aç ŞEHİDİN TÖRENDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI
A
a

Video Haber İzle: Çorum'lu şehit olan polis memuru Mustafa Yaşar, memleketi Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde göz yaşları sel oldu aktı.Şehidi son yolculuğuna Annesi,ağabeyleri,Kızkardeşi ve Ortaköy ve Aşdağullular tarafından tekbirlerle uğurlandı.

Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından uçakla Amasya’nın Merzifon ilçesine gönderilen şehit polis memuru Mustafa Yaşar’ın cenazesi dün akşam saatlerinde son kez baba ocağına getirildi. Bugün baba ocağında helallik alınan şehidin cenazesi belde meydanına götürüldü. Şehit polis Yaşar için düzenlenen cenaze törenine üst düzey askeri ve polis yetkilileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Şehit polis memuru Mustafa Yaşar’ın naaşının belde mezarlığına götürüldüğü sırada kadınlar tekbirler getirdiler.
Şehit mezarlığı etrafında toplanan kadınlar  PKK've Terör örgütlerine lanet okudular.Kadınlar “Şehitler ölmez vatan bölünmez,Polise uzanan eller kırılsın” .Tekbir sesleri,birimiz hepimiz birlikte askeriz,vatanımız milltemiz sağolsun,bizde şehit bitmez diyerek tepkilerini ortaya koydu.   

Törende şehidin kız kardeşi Elif, anne Adalet Yaşar ve eşi Rüveyda Yaşar ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı aileyi yakınları güçlükle teselli. Teröre tepki yağan cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı. Evli ve bir çocuk babası şehit polis Yaşar’ın cenazesi belde mezarlığında toprağa verildi. 

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam