ŞEHİT YAKINI PKK'LILARA BÖYLE SESLENDİ "FİSTAN GİYEN,ETEK GİYEN ŞEREFSİZLER"

ÇORUM 19 Ocak 2016 20:53
Videoyu Aç ŞEHİT YAKINI PKK'LILARA BÖYLE SESLENDİ "FİSTAN GİYEN,ETEK GİYEN ŞEREFSİZLER"
A
a

Video Haber TRT Haber Çorum E.Şimşek Şırnak’ta teröristlerce polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit düşen Polis Memuru Mustafa Yaşar’ın naaşı bugün baba ocağına getirildi. Cenaze Merzifon'dan Yoğun kar yağışı nedeniyle baba evine getirilmesi yaklaşık 4 saat sürdü.

 

Şehit polis memuru Mustafa Yaşar'ın baba evinde yas var
Şırnak Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan evli ve bir çocuk babası  şehit polis Mustafa Yaşar’ın 5  kardeşli ailenin en küçüğü 
Şehit polisin babası Hacı Yaşar’ın daha önce vefat ettiği, annesi Adalet Yaşar’ın Aşdağul’da ikamet ettiği, ağabeyi Alparslan Yaşar’ın ise, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü emrinde görev yaptı.

Evli ve 1 çocuk babası olan Yaşar'ın (36) şehadet haberini, Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul Beldesi'nde oğlu Süleyman Yaşar ile beraber yaşayan anne Adalet Yaşar'a, emniyet yetkilileri bilgi verdi. 112 Acil Servis ekibi evin yakınında bekletildi.

Şehit Mustafa Yaşar'ın bir süre ücretli öğretmenlik yaptığı ancak atanamayınca 2006 yılında polis memuru olduğu öğrenildi. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Yaşar'ın, eşi ve çocuğuyla Şırnak'ta yaşıyordu

Babasını 9 yıl önce kaybeden ve 3 kardeşin en küçüğü olduğu belirtilen şehit Yaşar'ın, bir ağabeyinin Erzurum'da polis olduğu, Ortaköy ilçesinde özel bir şirkette çalışan diğer ağabeyinin annesiyle birlikte kalıyor.

Şehidin naaşının yarın Şırnak'taki törenin ardından uçakla Merzifon Havaalanı'na, buradan da karayoluyla Aşdağul beldesine getirilerek öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Şehit Yaşar'ın, Şırnak'taki terör saldırısı sırasında servis minibüsünü kullandığını ifade edildi. "Mesai bitiminin ardından servis aracıyla emniyetten ayrılan polisleri taşırken roketatarlı ,saldırıda yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit oldu ifade edildi.

Çorumlu Polis Memuru Mustafa Yaşar Cenazesinde Şehit yakını Turabi Yaşar  ben burdan kürt kardeşlerime sesleniyorum.İnanmayın onlara,onlar sizin savunucunuz falan değil,onlar sadece vatanımızın huzurunu karıştırmak istiyorlar,kardeşliğimizi bozmak istiyorlar.
Bunlar aynı Bayrağın altında yaşamak istemiyorlar.Sırf farklı menfaatler için milletin canını yakıyorlar, evlere ateş düşürüyorlar dedi. Turabi Yaşar  Sesleniyorum burdan Cumhurbaşkanıma ve Başbakanıma çıkartın şu yasaları onaylayın.Niye konuşturuyorsunuz  bunları milletin karşısında ,kendinize hakaret ettiriyorsunuz hakmı bunlar  dedi. 

Şeditin cenazesi evin önüne gelince şehit yakını Turabi Yaşar PKK'lılara Etek giyen,Fistan giyen ,şerefsizler..O ..Çocukları diye bağırdı.“Hainler, Demirtaşa seslenen Turabi Yaşar,bu böyle bitmeyecek. Selehattin Demirtaş duysun sesimi dedi.


seehit (3)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam