ŞEMSEK; Başbakan bir İmralı'yı ,Bir Washington'u arıyor

Politika 9 Ağustos 2013 18:04
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Teşkilatı tarafından bu gün Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma yapıldı.Bayramlaşmaya katılan eski MHP Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, burada önemli açıklamalarında Ak Partiye yüklendi.

Muharrem Şemsek  "Türk'lük bir etnik ırk değil sayılan etnik bir kimliktir"dedi.Hepimiz aynı Türk çınarı  ağacının  kollarıyız başbakan bu yanlış yoldan bir an önce dönmelidir.İktidar ülkemizi PKK'ya teslim etmiştir.Çözüm sürecinden de bu ülkeye hayır gelmez dedi.Muharrem Şemsek konuşmasına şöyle devam etti.

Ülkeyi idare eden iktidar ülkenin problemlerini içinden çıkılmaz bir hale getirmiştir. Ülkenin 10 yıl önce problemi neyse şimdide odur.

Bölücülük ve terör ülkenin bir numaralı sorunudur. İktidar ve AKP bunu ne kadar gizlerse gizlesin durum böyle. Başbakan konuşmalarında sürekli dile getirdiği bir şey var. Ülkeyi Kürt, Türk, Çerkez, Laz diye ayrıştırıyor. Türkiye’nin birliği ayrıştırılarak sağlanmaz. Başbakana Peygamber Efendimizin hadisini hatırlatmak istiyorum. ‘Birlikte hayır, ayrılıkta azap vardır.

Hepimiz Türk Milleti çınarının dallarıyız. Bizi paramparça ederek dallara ayıramazsın. Umarım Başbakan bu girdaptan bir an önce çıkar. Ülkede ayrıştırma yapıyor. Bu yol kötü yoldur. Başbakanı Apo idare ediyor. Ülkeyi başbakan idare etmiyor emir alarak taşeronluk yapıyor. Çözüm süreci diye yutturmaya çalıştıklarınızda hayır yok.”


Şemsek, ayrıca “Ekonominin büyüdüğünü söylüyorlar eğer ekonomi büyüdüyse memurlara hakları neden verilmedi.Bazı sendikalar hükümet sendikacılığı “Sarı Sendikacılık” "hükümet sendikacılığı ""AK Parti sendikacılığı" yapıyorlar. Bu toplu sözleşme döneminde memurların hakkı yendi.

Komşularımıza bakın Türkiye’nin etrafında komşusu kalmadı. Mısırda ölenler için yas tutuyor. Türkiye sınırında ölenlere bak sen.  Türkiye’de ölenler gezi olaylarında ölenler insan değil miydi. Bu iktidardan kurtulmamız lazım. Ülkenin milliyetçi yeni bir iktidara ihtiyacı var” diyerek Çorum’dan iktidara yüklendi.

Muharrem Şemsek Suriye ve diğer komşu ülkelerle sıfır sorunu olan Türkiye'den bahsediyorlardı.Başbakan Beşar ESED'le yağlı ballı iken  bir haftada ne değiştide hemen düşman oldun dedi.Başbakan bu ülkeyi kötü yönetiyor diyerek sözlerini bitirdi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam