SON ANKET'de AKP'nin Oy Oranı Yüzde 50'nin Üzerinde

Politika 9 Ağustos 2013 19:46
A
a

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti'nin son oy oranının yüzde 50'lerin üzerinde seyrettiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dün Edirne'de soruları yanıtladı. Her gün anketler yapıldığını ve Ak PARTİ oyunun yüzde 50'nin üzerine olduğunu öne süren Bozdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"AK PARTİ YÜZDE 50'NİN ÜZERİNDE"

"Şu anda bile anketlerde Ak Parti'nin yüzde 50'nin üzerinde, CHP'nin oyu yüzde 25'lerde, diğerlerinin ki daha az kötü durumda.

Fotoğraf ortada yarın yeni bir seçim olsa hepimiz Türkiye'nin neresinde kaç belediye kimin alacağını üç aşağı beş yukarı biliyoruz"

 
Haber: 'AKP'nin Oy Oranı Yüzde 50'nin Üzerinde'
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon
Ahmet Öz 11 Ağustos 2013 15:09

Sayın Bozdağ belli ki Ak Parti'yi önde gösteren anketi çok önemsiyor,değer veriyor,moral buluyorÇorum'da ÇRT Hitit Tv'nin anketini,imza kampanyasını da aynı oranda görüp önemseyebiliyor mu,dersiniz?Toplumsal isteklerimiz yeri gelince saman alevi gibi yükseltilirken,siyasi kaygılar söz konusu olunca bir anda unutturuluyor.Anketin dilini siyasi ikbale göre konuşturursak bir yerlere varamayız.Toplumun ne dediğini ne istediğini ciddiye alarak istekleri doğrusunda çözüm sunabilelim ki gerçekçi olsun

0 0 Cevap Yaz
bottes moto homme pas cher

Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same topics? Thanks for your time! bottes moto homme pas cher http://bottes-moto-homme-pas-cher.3xin0.com

0 0
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam