SONDAKİKA : ASAYİŞ HABERLERİ

ÇORUM 28 Nisan 2016 19:02
Videoyu Aç SONDAKİKA : ASAYİŞ HABERLERİ
A
a

Çorumda Sondakika Asayiş Haberleri...

ÇORUM ASAYİŞ HABERLERİ


ASAYİŞ HABERLERİ

İŞ KAZASI GEÇİRDİ YARALANDI Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde, Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen iş kazasında bir işçi yaralandı. Merkeze bağlı  Pınarçay Köyü’nde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan Y.K.(29), işyerinde çalıştığı sırada, döküm tezgahında bulunan klozet malzemelerine kafasını çarpması sonucu yaralandı. Yaralı Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde yaralının...


Haberin Tarihi: 28 Nisan 2016 - Okunma Sayısı:428 defa okundu.

İŞ KAZASI GEÇİRDİ YARALANDI

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde, Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen iş kazasında bir işçi yaralandı.

Merkeze bağlı  Pınarçay Köyü’nde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan Y.K.(29), işyerinde çalıştığı sırada, döküm tezgahında bulunan klozet malzemelerine kafasını çarpması sonucu yaralandı. Yaralı Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde yaralının sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Yaralı hastaneden taburcu edildi.

 

 LAÇİN’DE İŞ KAZASI YAŞANDI

Kaza geçtiğimiz gün öğle saatlerinde bir iş yerinde meydana geldi.

Laçin-Gökgözler Köyünde faaliyet gösteren bir işyerinde işçi olarak çalışan M.K.(20), doğalgaz borusu döşenen kanalda çalıştığı sırada kayan toprak parçasının sırtına düşmesi sonucu yaralandı.

Yaralı sevk edildiği Osmancık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen yaralı işçi, tedavisinin ardından  hastaneden taburcu edildi.

 

OSMANCIK’TA YANGIN ÇIKTI

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Osmancık Çampınar Köyü’nde evde yaşanan kaza maddi zarara yol açtı.

Osmancık Çampınar köyünde ikamet eden R.A.(60)’a  ait evin mutfağında bulunan elektriğe takılı aspiratörün kısa devre yapması nedeniyle çıkan yangında, mutfak kısmen yanarak zarar gördü.

Yangın Osmancık itfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı meydana gelmezken, yangın maddi zarara yol açtı.

 

 

İSKİLİP’TE KAZA

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yaşanan kazada 1 kişi yaralandı.

M.U.(22) yönetimindeki motosikleti ile İskilip istikametinden Oğuzlar istikametine seyir halinde iken İskilip ilçesi Karagöz Köyü mevkinde, dikkatsizlik tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetinin kaybeden motosiklet sürücüsü, motosikleti ile  devrildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Tedavi altına alınan  yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam