Türkiye, 2023 yılında yapılması beklenen seçimler öncesinde hareketli günler geçiriyor. Muhalefet partileri, seçimlerin 2023 yılını beklemeden hemen yapılmasını istiyor.
Bu kapsamda Millet İttifakı sahaya inerek mitingler düzenleme kararı aldı. Muhalefet partileri arasında Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda da tartışmalar var.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu konular gündemdeyken kritik bir görüşmeye hazırlanıyor.
ABDULLAH GÜL'E ADAYLIK TEKLİFİ
Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret edecek. Gündeme ilişkin konuları masayı yatırmak üzere Gül ile görüşmeye hazırlanan Karamollaoğlu, adaylık konusunun gündeme gelmeyeceğini söylese de beklentiler bu yönde değil.
Saadet Partisi tabanının Abdullah Gül'ün adaylığına sıcak bakabileceği görüşleri doğrultusunda Temel Karamollaoğlu'nun Gül'e adaylık teklif edeceği bekleniyor.
2018'DE ADAY OLACAKTI
Bilindiği üzere; Temel Karamollaoğlu'nun isteği doğrultusunda, Abdullah Gül 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı adaylık hazırlığına girmişti.
Ancak ittifak partileri arasında anlaşmanın sağlanamaması üzerine Abdullah Gül adaylıktan vazgeçmişti.
KILIÇDAROĞLU TAMAM DEDİ, AKŞENER KARŞI ÇIKTI
Aradan geçen kısa zaman sonrasında; Abdullah Gül'ün adaylığına Kemal Kılıçdaroğlu'nun buna sıcak baktığını ancak Meral Akşener'in bu adaylığı kabul etmediği ortaya çıkmıştı.
"ABDULLAH GÜL'E ADAYLIK TEKLİFİ GÖTÜRMÜYORUM"
Gül'ün aday olma ihtimalinin de sorulduğu Karamollaoğlu, “Bu müzakerelerin onunla ilgisi yok, bu konu şimdi gündemde değil. Muhalefet liderlerinin gündeminde değil. Gazeteciler konu bulamayınca bir şey uydurmak mecburiyetini hissediyorlar. Ben o konuyu görüşmek için gitmiyorum, kendisiyle Türkiye'nin sorunları hakkında bir fikir teatisinde bulunmak için gidiyorum, şu anda cumhurbaşkanlığı adaylığı gibi bir gündem yok" diye konuştu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK – Sivasspor maçı
Yaşar Sol Hayatını Kaybetti!..
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET