SP GENEL BAŞKANI KAMALAK'A SALDIRI

Politika 6 Haziran 2013 14:48
A
a

Kamalak'a eylem destekçisi avukatlardan saldırı

Gezi Parkı eylemlerinde polisin şiddet kullanmasını protesto eden Ankara Barosu'na üye bir grup avukat, aynı alanda, duruşma salonuna alınmayan başörtülü avukat ile ilgili açıklama yapmak isteyen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a saldırı girişiminde bulundu.


Ankara Adliyesi önünde Gezi Parkı eylemlerine destek açıklaması yapan bir grup avukat, bugün duruşmaya alınmayan başörtülü bir avukata destek açıklaması yapmak isteyen SP Genel Başkanı Kamalak'ı konuşturmadı.

Grup, Kamalak'ın üzerine yürüyerek alandan uzaklaştırmaya çalıştı. Adliye önünde görevli güvenlik güçleri Kamalak'ın çevresini sararak fiili saldırı girişimine izin vermedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon
Ahmet Öz 6 Haziran 2013 16:14

Adalet kraliçesinin gözü bağlı ama arada bir çaktırmadan baktığında Sayın Kamalak'ın destek konuşması işte böyle köstekleniverir.Cübbeleriyle ihtişamından,ciddiyetinden yanlarına yaklaşılamayanlar kendi hukukçusuna dahi yeri geldiğinde tahammül gösteremiyor.Neye göre Adaletin tesisi kurulacak?Kime ne ölçüde Adalet?Allah kimseyi o kapıya muhtaç etmesin.Dilimize yerleşmiş:Mahkeme duvarı suratlı,tabiri.Hem Adaleti arzularız,hem de,Adalet'in tecelli ettiği yere korkulu gözlerle,öcü gibi bakarız.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam