Stadyumunun adı Muhsin Yazıcıoğlu oldu

ÇORUM 7 Mayıs 2019 10:10
Videoyu Aç Stadyumunun adı Muhsin Yazıcıoğlu oldu
A
a

Çorum Hitit Üniversitesi senatosu Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini “15 Temmuz Spor Kompleksi” bünyesinde yer alan stadyumuna verdi...

Çorum Hitit Üniversitesi senatosu Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini “15 Temmuz Spor Kompleksi” bünyesinde yer alan stadyumuna verdi.

Konu ile ilgili Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamada; “Üniversitemiz Senatosu, vatanımız uğruna canlarını vererek şehadet makamına erişen vatan evlatlarımızın isimlerini Üniversitemizin muhtelif birimlerine vererek onların isimlerini hafızalara kazımaya, manevi şahsiyetlerini yâd etmeye, bu cennet vatana yaptıklarını şükran ve minnetle hatırlatmaya ve daha çok çalışmak suretiyle onlara layık olacak şekilde üzerimize düşen her şeyi yapmamız gerektiğini ifade etmeye çalışmaktadır.

Bu çerçevede Üniversitemiz Senatosu, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini “15 Temmuz Spor Kompleksi” bünyesinde yer alan stadyumumuza, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde şehadet şerbetini içen hemşehrimiz şehit Erol Olçok’un adını Senato Salonumuza, henüz hayatının başlangıcında iken şehadet şerbetini içen biricik evladımız Abdullah Tayyip Olçok’un adını da Rektörlük Konferans Salonumuza vermeye karar verdi.

Allah onlara ve tüm şehitlerimize rahmet eylesin” denildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam