SU Faturalarını Ödeme ve Kartlı Sayaçlara su Yükleme Noktalarını Artırıyor

ÇORUM 27 Şubat 2018 18:58
Videoyu Aç SU Faturalarını Ödeme ve Kartlı Sayaçlara su Yükleme Noktalarını Artırıyor
A
a

Çorum Belediyesi, abonelerinin memnuniyetini en yüksek seviyede tutabilmek ve kusursuz hizmet vermek adına alternatif uygulamaları faaliyete geçiriyor...


Faturamatik Ödeme Kuruluşu A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Avara, Faturamatik Ödeme Kuruluşu A.Ş. Pazarlama Yöneticisi Yıldırım Cemil Yüksel, Elatek Bilişim TEKNOLOJİLERİ Turizm San . Ve Tic.Ltd Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gazi Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nu ziyaret ederek anlaşma sözleşmesi imzaladı.

Faturamatik Ödeme Kuruluşu ile anlaşma imzalandı

Vatandaşların Çorum Belediyesi’ne olan borçlarını ödemek için daha önceden faaliyete geçirdiği e-belediyecilik hizmetleri ve bankalar aracılığı ile ödemeler modern usullerle yapılıyor diyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, şimdi ise akıllı (kartlı) sayaçlara kontör yükleme sadece Belediye veznelerinde yapılabildiğinden mesai saatleri harici yükleme yapılamıyordu. Bunu ortadan kaldırmak için Faturamatik Ödeme Kuruluşu ile anlaşma imzaladık. Şehrimizde yaklaşık 68’nın üzerinde ödeme noktası bulunan Faturamatik Tahsilat Merkezi vasıtası ile akıllı (kartlı) sayaçlara yükleme yapabilme imkanı sağlamış oluyoruz. Ayrıca bu noktalarda su faturaları ödemesi de yapılabilecektir dedi.

Vatandaşlarımız zamanlarını en iyi şekilde kullanmaları için belediyemiz veznelerine gelmeden buralardan da işlem ücreti karşılığı ödemelerini yapabilecekler diyen Yabacıoğlu, saat 17.00 mesai bitiminden sonra ve hafta sonu dahil açık olacak. Bazı noktalarda ise 24 saat yükleme ve tahsilat yapılabilecek dedi.

Ziyarette, Çorum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Reyhan Kuşçu ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Su Abone Sorumlusu Hasan Yılmaz’da hazır bulundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam