Tabipler Odası’ndan Başkan Külcü’ye ziyaret

Sağlık 6 Mart 2013 23:15
A
a

Çorum Tabipler Odası yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Dr. Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Dr. Sakine Candan Merzifonlu, Dr. Mesut Yetkin, Dr. Mustafa Azak ve Dr. Metin Çıtak’ın da katıldığı ziyarette konuşan Ali Yılmaz, doktorların halkın sağlığı için hizmet veren neferler olduğunu, halka hizmet için yetiştirildiklerini söyled

Dr. Ali Yılmaz, Başkan Külcü’yü 15 Mart Cuma günü yapılacak olan Tıp Bayramına davet ederek, “Tıp Bayramımızı siz değerli büyüklerimizle birlikte kutlamak istiyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek bu tür programların heyecanların tazelenmesine, birlik ve beraberliği pekiştirdiğine dikkat çekti. Külcü, yerel ve yaygın basında sağlık çalışanlarına yapılan şiddete şahit oldukları, bu durumu asla tasvip etmediklerini ifade ederek, “İnsanın her türlü zorluğuna, her türlü sıkıntısına rağmen bir başkasının hayatını, sağlığını tehdit edecek bir tavır içinde olması asla kabul edilebilir bir durum değildir. Bu durum hiçbir şeyle izah edilemez. Bu konuda halkımızın duyarlı davranmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam