Tarımsal Destek Ödemeleri başladı!

Ekonomi 7 Ağustos 2015 12:48
Videoyu Aç Tarımsal Destek Ödemeleri başladı!
A
a

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının çiftçilere bugün toplamda 356 milyon lira tarımsal destek ödemesi yapacağı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında hububat-baklagil, yağlı tohumlar, dane Mısır fark ödemeleri desteği olarak 212 milyon lira, büyükbaş hayvan besi desteği olarak 64 milyon lira, hayvan hastalıkları tazminatı, hastalıktan ari işletme, aşılama ve su ürünleri yetiştiriciliği desteği olarak 80 milyon lira olmak üzere toplamda 356 milyon lira ödeme gerçekleştirilecek.

 

 

Ödemeler bugün itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılacak.

 

Bu yılın başından itibaren çiftçilere toplam 7 milyar 873 milyon lira ödenmiş olacak. Söz konusu bedel toplam tarımsal desteklemelerin yüzde 78,7'sini oluşturuyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam