Taşeron İşçilere Ne Kadar İkramiye Ücreti Verilecek?

Ekonomi 26 Şubat 2018 21:38
Videoyu Aç  Taşeron İşçilere Ne Kadar İkramiye Ücreti Verilecek?
A
a

Resmi Gazete aracılığı ile bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde taşeron işçilere ikramiye ödemesinin ne kadar olacağı ve ikramiyelerin ne zaman ödenecek. İkramiyelerin 52 günlük olarak verilmesi beklenmekte olup ortalama 2 bin 200 lira ile 4 bin lira arasında ikramiye ücretinin verileceği bekleniyor...


KADROYA GEÇEN TAŞERON İŞÇİYE İKRAMİYE

Resmi Gazete aracılığı ile bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde taşeron işçilere ikramiye ödemesinin ne kadar olacağı ve ikramiyelerin ne zaman ödeneceğine dair bazı haberler yayımlanmıştı. Buna göre taşeron işçilere ne kadar ikramiye ücreti verilecek? İkramiyelerin 52 günlük olarak verilmesi beklenmekte olup ortalama 2 bin 200 lira ile 4 bin lira arasında ikramiye ücretinin verileceği bekleniyor. Buna göre ikramiyelerin verilmesi için öncelikle işçilerin kamuya geçmesi gerekmekte olup kamuya geçiş işlemleri gerçekleştirildikten sonra parça parça halinde büyük bir ihtimalde 4 parça halinde ikramiye ücretlerinin ödeneceği bekleniyor. 

52 günlük tediye ücretinin ilk taksiti 26 Ocak’ta, ikinci taksiti ise 8 haziranda yapılacak. 6772 sayılı kanunu 2. maddesine göre, maden işletmelerinin münhasıran yer altı işlerinde çalışanlara yapılacak ek ödemeler ise tamamı 24 Aralık 2018’de yapılacak. 6672 kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan taşeron işçilerine verilmesi planlanan tediye ücretlerinin 2 bin 200 TL ile 3 bin 700 TL arasında değişmesi bekleniyor.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam