Tatlıcısı Ali Usta, 5 şubesini açtı

ÇORUM 22 Şubat 2019 08:09
Videoyu Aç Tatlıcısı Ali Usta, 5 şubesini açtı
A
a

Çorum'un Meşhur Diyarbakır Tatlıcısı Ali Usta, 5 şubesini açmanın haklı gururunu yaşıyor...


Aşçı ve Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atalay’ın sahibi olduğu Tatlıcı Ali Usta’nın 5. Şubesi bugün Hürriyet Parkı karşısında açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Erhan Akar, ÇESOB Başkanı Recep Gür, MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Kırçı, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, Mecitözü Esnaf Odası Başkanı Muhammed Öz ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Duanın ardından açılışı protokol üyelerince gerçekleştirilen Tatlıcısı Ali Usta’nın 5. şubesinde daha sonra davetlilere ve vatandaşlara tatlı ikramında bulunuldu. Bu arada tatlılardan tatmak isteyen vatandaşlar ise adeta tatlı bir izdihama neden oldu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam