Tebrikler Enes Kayabaşı

ÇORUM 10 Ekim 2022 19:00
Videoyu Aç Tebrikler Enes Kayabaşı
A
a

Çorum TÜGVA Başkanı Enes Kayabaşı, Vakfın 13 kişiden oluşan genel merkez yönetim kurulunda yer aldı...

TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Çorum’da gençlere yönelik başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Çorum TÜGVA Başkanı Enes Kayabaşı, Vakfın 13 kişiden oluşan genel merkez yönetiminde yer aldı.
GENÇLER SİNAN ERDEM'DE BULUŞTU
Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması'na Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Vedat Demiröz ve Mahir Ünal ile TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ile TÜGVA üyesi gençler katıldı.
TÜGVA'NIN YENİ GENEL BAŞKANI İBRAHİM BEŞİNCİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere hitap ettiği genel kurulda, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Enes Eminoğlu ve vakfın yeni başkanı İbrahim Beşinci gençlere seslendi.
GENÇ, AKTİF VE BAŞARILI BAŞKAN YÖNETİMDE
Çorum TÜGVA’nın genç, aktif ve başarılı başkanı Enes Kayabaşı, Vakfın 13 kişiden oluşan genel merkez yönetim kurulunda Spor Koordinatörlüğü görevine seçildi.
BEŞİNCİ: 'VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ'
Yeni yönetim kurulu üyelerinin isim ve görevlerini sosyal medya hesabından paylaşarak kısa bir mesaj veren TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, “Yeni yönetim kurulumuzun ülkemize, milletimize, vakfımıza hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençler için var gücümüzle çalışamaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.


#Çorum
Türkiye Gençlik Vakfı - TÜGVA
Enes Kayabaşı
TÜGVA Çorum
#Corum
#hitittvnet

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam