Terim'li GS Kaldığı yerden!

Spor 25 Aralık 2017 05:23
Videoyu Aç Terim'li GS  Kaldığı yerden!
A
a

Zirve yarışı veren 4 takımın puan kaybettiği 17. haftayı fırsata çevirmek isteyen Aslan, Jahovic’in penaltı golüne Rodrigues, Yasin ve Maicon ile cevap vererek hedefine ulaştı.Fatih Terim, 1554 gün önce Beşiktaş galibiyeti ile veda ettiği Galatasaray'a Göztepe zaferi ile döndü.Galatasaray, Göztepe karşısında 1-0 yenik duruma düşse de 3-1 galip gelmesini bildi.

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Göztepe karşısında 1-0 yenik duruma düşse de 3-1 galip gelmesini bildi. Türk Telekom Stadı'nda dolu ve coşkulu tribünler önünde oynanan mücadeleye, konuk takım golle başladı. 9'da Maicon'un Castro'yu düşürmesiyle kazanılan penaltıda Jahovic, Muslera'yı terse yatırdı: 0-1. 19'da Gomis'le duvar pası yapan Rodrigues, etkili driplingini golle sonuçlandırdı: 1-1. 27'de Rodrigues'in asistini Gomis harcadı ve müsait pozisyonda topu Beto'ya nişanladı. İkinci yarının başında Gomis; Yasin'in ortasında kafayla, Feghouli'nin pasında da ayağıyla kaleyi bulamadı. 53'te Ndiaye takımı atağa çıkardı, sağ kanadı iyi işleyen Feghouli içeri kavisli kesti, Yasin de mükemmel bir zamanlamayla kafayla köşeyi gördü: 2-1. 70'te Gomis'in düşürülmesiyle kazanılan frikikte Maicon, topu 90'a gönderdi: 3-1.

VERMESELER DE ÜÇ PUANI ALACAĞIZ
Yasin Öztekin, maç sonu, "İnşallah sezonun ikinci yarısında iyi performans göstererek, 21'inci şampiyonluğu alacağız. Sabri'nin bana müdahalesi penaltıydı. Her yerde, 'Yasin kendisini atıyor' diyorlar. Hakem, herhalde ondan vermedi. Vermeseler de üç puanı alacağız" dedi.

'İMPARATOR GERİ DÖNDÜ'
Maicon: "Fatih hoca devre arası bizi çok iyi motive etti. Herkes gördü, imparator geri döndü."
Kaynak : Sabah Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam