TFF: YUSUF TOKUŞ’A 2, DÜLGER’E 5 MAÇ CEZA VERDİ

ÇORUM 17 Şubat 2018 12:39
Videoyu Aç TFF: YUSUF TOKUŞ’A 2, DÜLGER’E 5 MAÇ CEZA VERDİ
A
a

Çorum Belediyespor takımı Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Karaköprü Belediyespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Abuzer ile Akın katılmadı. Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan antrenmanda Tekirdağ maçının ilk 11’inde sahaya çıkan futbolcular...


Ço­rum Be­le­di­yes­por’un geç­ti­ği­miz haf­ta so­nu Utaş Uşaks­por dep­las­ma­nın­da çal­dı­ğı ve çal­ma­dı­ğı dü­dük­ler­le
kır­mı­zı si­yah­lı ta­kı­ma en ağır ce­za­yı ve­ren ma­çın ha­ke­mi sa­ha dı­şın­da da iki is­me en üst sı­nır­dan ce­za ver­dir­me­yi ba­şar­dı.
 
Uşaks­por ma­çın­da kır­mı­zı kart gö­ren Ya­sin Dül­ger’e PFDK ta­ra­fın­dan ih­raç ön­ce­si mü­sa­ba­ka ha­ke­mi­ne yö­ne­lik ha­ka­re­ti ih­raç son­ra­sı sport­men­li­ğe ay­kı­rı ha­re­ke­ti ne­de­ni ile 5 maç ce­za ve 3500 li­ra pa­ra ce­za­sı ver­di.
Ku­rul ay­nı maç­ta ha­kem ta­ra­fın­dan tri­bü­ne gön­de­ri­len Tek­nik Di­rek­tör Yu­suf To­kuş’a ise iki mü­sa­ba­ka­da ye­dek ku­lü­be­si ve so­yun­ma oda­sı­na gi­riş ya­sa­ğı ile 3000 li­ra pa­ra ce­za­sı ver­di.
 
Bu ka­rar ile Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Tek­nik Di­rek­tör Yu­suf To­kuş pa­zar­te­si gü­nü oy­na­na­cak Ka­ra­köp­rü Be­le­di­yes­por ma­çın­da da sa­ha içi­ne gi­re­me­ye­cek. Ya­sin ise dört maç da­ha for­ma gi­ye­me­ye­cek.
 
Ço­rum Be­le­di­yes­por Yö­ne­ti­mi Tek­nik Di­rek­tör Yu­suf To­kuş’un sü­re kı­sa ol­ma­sı ve tah­kim ku­ru­lu­nun top­la­na­ma­ma­sı ne­de­ni ile ce­za­sı­nı iti­raz et­me­ye­ce­ği, Ya­sin Dül­ger için ise bu baş­vu­ru ya­pa­ca­ğı öğ­re­nil­di.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam