Traktörden düşen 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti

ÇORUM 11 Temmuz 2019 02:49
Videoyu Aç Traktörden düşen 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti
A
a

Çorum’un İskilip ilçesinde traktörden düşen 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgilere göre; İskilip İlçesi Karaburun Köyü’nde meydana gelen üzücü olayda, Yalakçay köyü istikametinden Karaburun köyü istikametine...


TRAKTÖRDEN DÜŞEN ÇOCUK KURTARILAMADI

Çorum’un İskilip ilçesinde traktörden düşen 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre; İskilip İlçesi Karaburun Köyü’nde meydana gelen üzücü olayda, Yalakçay köyü istikametinden Karaburun köyü istikametine seyir halindeki M.Ş. isimli şahıs yönetimindeki traktörde yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki B.Ş. isimli çocuk traktör hareket halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle dengesini kaybederek düştü. 5 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi devam eden küçük çocuk, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Küçük çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam